Ta mesec praznuje škorpijon

Vladar škorpijonov je Mars, ki jim vliva ogromno energije. Škorpijoni so temperamentni ljudje, ki želijo vedno doseči cilj, ne glede na ceno. Ko ljubijo, so zvesti in ljubijo z vsem srcem. Njihova šibka točka je močna nagnjenost k odvisnostim. So zelo odprti in inteligentni. So tudi zelo dobri prijatelji. V poslovnem življenju so zelo sposobni in natančni, ponavadi se znajdejo na vodilnih položajih.

ONA – glavna značilnost škorpijonk je njihova izjemna zaloga energije, ki jih nenehno priganja. Večkrat pravijo, da je to nebesno znamenje najboljše med vsemi. To seveda ni res; zaradi njihove silne energije se lahko zdi, da želijo imeti vse pod nadzorom, zato celo vzbujajo strah.

ON – je odločen, čustven, intuitiven, strasten, ljubosumen, obseden, zahrbten, trmast. Živeti z njim ni enostavno, saj se nikoli ne želi prilagajati. Vedno želi imeti vse prineseno na pladnju. Je pa sposoben globokega in analitičnega razmišljanja.

Oktobra bo škorpijonom postlano z rožicami. V prvi polovici se boste ubadali z zaključevanjem pomembnih poslovnih zadev. Imeli boste srečo in dobili boste pomoč, kjerkoli boste prosili zanjo. Znebili se boste težav z zdravjem in odpornostjo, zato lahko prevzamete več odgovornosti pri delu. Tako lahko zaživi nekaj načrtov, na katere ste že skoraj pozabili.  Na ljubezenskem področju pa se vam obetajo prijetna srečanja.

OVEN
V oktobru se boste odlično počutili, saj ste v septembru uspešno postorili vse potrebno. Na začetku meseca si privoščite malce zasluženega počitka in počnite samo prijetne stvari. Veliko boste razmišljali tudi o svojih čustvenih situacijah, ki so se v zadnjem času kar nekako zapletle. Počasi se boste morali odločiti in narediti pomemben korak, s katerim odlašate že dolgo časa –  nihče ga ne bo naredil namesto vas. Poskusite malce pohiteti.

BIK
V začetku meseca se vam bodo dogajale nevsakdanje stvari. V določenih trenutkih boste imeli občutek, da ste sami za vse. Zadev se boste lotili na začetku in jih zelo uspešno pripeljali do konca. Tudi zaslužek se lahko poveča, če boste ubrali pravo pot. Veliko informacij boste dobili od starejših, izkušenih ljudi, s katerimi nekaj časa niste bili na isti valovni dolžini. Zdaj je čas za reševanje poslovnih zadev, ker lahko dosežete celo nemogoče. Ljubezen bo pestra.

DVOJČKA
Nikar se ne obremenjujte z čustvenimi zadevami, saj s tem ne boste dosegli ničesar. Dilemo boste najlažje rešili s pogovorom z dobrim prijateljem. Upoštevajte nasvete, čeprav vam na začetku ne bodo všeč. Partner vas v določenih trenutkih ne bo poslušal. Ne jemljite si tega k srcu, ker se lahko znajdete v prepiru. Tiste, ki ste samski, sredi meseca čakajo odlične priložnosti, da se čisto na novo zaljubite v neznanca.

RAK
V prvi polovici oktobra bo na vas vplival Merkur v znamenju Škorpijona, ki bo izostril vaše misli. Začutili pa boste težnjo po dominiranju, saj se vam bo zdelo, da le vi vidite pravo sliko.  Veliko boste sanjali. Sanje vam bodo prinesle marsikakšen odgovor na vaša vprašanja. Malo boste zmedeni, ampak boste vseeno začeli pozitivno razmišljati. Vse se bo začelo odvijati hitro, kar vam sprva ne bo všeč, počasi pa se boste navadili.

LEV
Mesec se bo začel s pravnimi zadevami, ki jih boste rešili z lahkoto, a vseeno bodite pozorni pri financah. Trenutne okoliščine so preveč nestabilne, da bi se spuščali v tvegane priložnosti. Malce počakajte in kmalu bo posijalo sonce tudi za vas. Do bližnjega boste spet preveč zahtevni, čeprav nimate posebnega razloga za to. Če ne verjamete, se poskusite postaviti v njegovo kožo. Včasih je bolje popustiti kot vztrajati do konca in se izčrpati.

DEVICA
Spremembe, ki se bodo zgodile, vas bodo malo presenetile, zato se hitro soočite z njimi. Ne smilite se sami sebi, ampak raje začnite gledati na svet bolj realno. Naredili boste manjšo napako, a jo boste tudi kmalu popravili in načrti bodo stekli kot po maslu. Doživeli boste uspeh in zadovoljstvo, ki vam bosta vlila dodatno samozavest. Če vas v drugi polovici meseca čaka kakšen izpit, vam lahko uspe celo z manj učenja kot ponavadi.

TEHTNICA
Dobra volja bo pripomogla k večji delovni storilnosti in uspeh ne bo izostal.  Z nadrejenim bosta končno na isti valovni dolžini in razrešila bosta nesporazum iz preteklosti. Končno boste lažje zadihali. Zadovoljni boste nad rezultati, ki se bodo pokazali tudi na bančnem računu. Spodbudne besede vas bodo pripeljale do želenega cilja. Pri ljubezenskih zadevah pa le bodite malce previdnejši, preden nekomu obljubite resnejšo zvezo.

STRELEC
Mesec oktober vas bo prepričal, da vsaka stvar nečemu koristi. Nekaj dni boste kot pijani od ljubezni. Ves svet okoli vas bo rožnat. Pazite le, da se ne bo ponovno pojavil črv ljubosumja, ki vas rad razjeda. Lahko ste bolj samozavestni. Želeli si boste svobode in zabave. Prijatelji bodo razumeli vašo pozitivno energijo. Z veseljem vas bodo vzeli s sabo, še posebej na kakšno zabavo, ki bo trajala dolgo v noč. Delo tokrat ne bo na prvem mestu.

KOZOROG
Trmasti boste, še posebej pri čustvih. Ljubezenski val vas bo močno prevzel, zato se mu predajte in ne bodite hladni. Iskren pogovor s partnerjem bo uspešen. Srečni boste in zadovoljni. V sebi čutite veliko potrebo po spremembah, a ne oklevajte preveč, prevzemite odgovornosti, ker bo to za vas velik podvig.  Privoščite si veliko komunikacije in druženja v poslovnem in zasebnem življenju.

VODNAR
Oktober bo na začetku naporen, nato pa si boste počasi opomogli. Vse bo povezano z novimi poslovnimi izzivi. Odločite se za pot, ki vam je najbolj pri srcu, čeprav je zahtevnejša, je pa tudi zelo donosna. Pri nadrejenem si boste s tem pridobili posebno zaupanje. Obnovili boste stike s starimi sošolci, ki jih boste nepričakovano srečali in s tem pridobili nov podatek, ki bo v prihodnje pozitivno vplival na vaše šolanje. Rezultat izpita bo pozitiven. Čustva bodo malce razdvojena. 
 
RIBI
Lažja bo prva polovica meseca, ko bodo planeti na vaši strani. Izognili se boste oviram in poskusili brez večjega truda napredovati na poslovnem področju. Tudi s sodelavci in sošolci se boste odlično razumeli. Veliko se boste smejali in morda celo ugotovili, da vam nič ne manjka. Kar se pa tiče vaših partnerskih odnosov, je zgodba nekoliko drugačna. Morali se boste odločiti, kaj si želite in kaj sploh lahko dobite.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.