TA MESEC PRAZNUJEJO DEVICE (23. avgust-22. september)

Devica je znamenje, ki služi drugim. Device imajo veliko sposobnost analiziranja, logičnega mišljenja in preudarnega delovanja. Svoje znanje poskušajo urediti v logično celoto. So vzdržne, varčne in disciplinirane. Nagnjene so h kopičenju dobrin in čuvanju pridobljenega.

ON
Moški, rojen v znamenju Device ne daje velikega pomena partneričinem telesu, ampak njeni notranjosti. Svojo partnerico gleda kot celoto. V sebi ima veliko dozo ljubosumnosti in zato je pogosteje na trnih kot katero drugo astrološko znamenje.
Ljubi morje poleti in hribe pozimi.

ONA
Device so zelo praktične. Premorejo veliko živčne energije, ki jo morajo pozitivno izražati, zato so pogosto naravnost hiperaktivne. So zgovorne, živahne v razpravljanju in nadvse rade izmenjujejo mnenja. Rade pretiravajo s kritičnostjo do sebe, pa tudi do drugih, kar kvari njihove odnose.

Na ljubezenskem področju se izogibajte konkretnejšim stikom z zasedenimi ljudmi. Kratkotrajna zvezo bi obema prinesla ogromno težav in čustven stres. September bo za vas sam po sebi že dovolj čustven. Posvetite se raje reševanju čustvenih zapletov, v katerih ste se znašli v preteklosti. Za nasvet pa prosite nekoga, ki vas zelo dobro pozna in si upa biti direkten.

OVEN
Trenutna situacija vam lahko prinese odlične uspehe. Najbolje vam bo šlo v odnosih z ljudmi. Dobro bi bilo, da bi to izkoristili in organizirali akcijo za svoje nove ideje. Ne streljajte vedno samo direktno na cilj, kar je sicer vaša lastnost, poskušajte kdaj doseči svoje tudi po ovinkih. Planeti bodo v začetku septembra aktivirali vašo hišo strasti, zato se bodo v vas prebudili neverjetni občutki.

BIK
V začetku septembra se bodo vrstile lekcije, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Obdobja, ko ste prisiljeni javno razlagati o svojih načrtih in idejah, so za vas vedno stresna. Tisti, ki ste že dlje časa v vezi, boste poskušali stopiti korak dalje in partnerju s potrditvami dokazati, da mislite resno. Samskim bodo pa najbolj naklonjeni zadnji dnevi v mesecu.

DVOJČKA
Septembrski dogodki bodo dinamični. Na področju študija imate odprtih kar nekaj stvari, ki jih bo treba čim prej zaključiti. Vaše ambicije so zelo porasle, zato se potrudite, da jih uresničite. Kmalu boste začeli pretiravati, ker ljudje okrog vas ne bodo sledili vašemu tempu. V drugi polovici meseca vas bosta zmedla Venera in Mars v Škorpijonu, ki vam bosta podarila magnetično privlačnost.

RAK
September bo zelo primeren za druženje in sprehode. Družba vam bo godila in ni rečeno, da se iz bežnega znanstva ne bo spletla kakšna resna ljubezenska zveza, čeprav je večja verjetnost, da boste deležni le krajše avanture. Zasedeni lahko pričakujete zakonsko harmonijo, polno zanimivih igric, ki bodo dvignile vaše razpoloženje. Popazite na prehrano.

LEV
V prvih dneh septembra se vam lahko pojavijo negativne misli, vezane na vaše cilje in tempo vašega življenja. Bolj kot naporno učenje, vas lahko izčrpa rutina, monotono ponavljanje, ki ne prinaša novosti ali vsaj občasnih popestritev. Radi bi osvajali poslovne vrhove, ukvarjati pa se morate s vsakodnevnimi malenkostmi. Razvedrijo pa vas lahko zanimive situacije na ljubezenskem področju.

TEHTNICA
V septembru boste zaradi prijetnih planetarnih vplivov kar razcveteli. Mars in Venera v vašem znamenju vam zagotavljata v prvi polovici meseca obilo nežnosti, razvajanja in lepih trenutkov v ljubezni. Občutek, da je partner vaša zrcalna podoba, bo postajal močnejši in zelo domač. Na študijskem področju se vam obetajo novosti, ki vas bodo na začetku nekoliko prestrašile.

ŠKORPIJON
Merkur vas bo prisilil k delu, saj se poletni ritmi počasi poslavljajo. Kot da bi slutili, da bo jesen poslovno zelo pestra, si pripravljate teren, odstranjujete nepotrebno in ustvarjate nov delovni red. Pač ne znate in nočete biti na miru, in dokler vaša zasebnost ne trpi, s tem nimate težav. Ljubezen bo od vas zahtevala manj načrtovanja in več spontanosti.

STRELEC
To obdobje, ki je pred vami, bo zelo ugodno za vaše finance, kar se bo zagotovo odražalo na vašem računu. Pazite, da ne boste denarja zapravili za luksuz in nepotrebne stvari. Izogibajte se dragim potovanjem in nakupovanjem. Na ljubezenskem področju lahko pričakujete uspeh in dinamiko, ki se bo najbolj odražala v čudovitem razumevanju.

KOZOROG
September je lahko eden izmed bolj romantičnih mesecev, če le od sebe ne boste zahtevali in pričakovali preveč. Če se boste v septembru že komu prilagajali, bodite zmerni in se odločajte tako, da bo za vaše želje in potrebe vendarle ostalo dovolj časa in prostora, sicer ne drugim, ne sebi ne boste dobra družba. Poskusite si narediti dober načrt.

VODNAR
Pazite na svoje odločitve. Naj bodo rezultat logičnega premisleka, ne pa vaše intuicije. Pred vsako odločitvijo se posvetujte z izkušenimi ljudmi. Vaše počutje je v vzponu, zato nimate razloga za pritoževanje. Tudi finančna situacija ni slaba, čeprav bi si sami želeli več. Na čustvenem področju vam mesec ni najbolj naklonjen, saj vam prinaša neprijetno ljubezensko izkušnjo.

RIBI
Morda stresu v prvi polovici septembra res ne boste ubežali, lahko pa ga usmerjate tako, da imate od njega več koristi kot težav. Najprej si boste morali dopovedati, da kljub fantastičnemu uvidu, ki ga imate v dogajanje okoli sebe, ne morete ukrepati namesto drugih, in da je tako prav. Veliko stvari se vam bo dogajalo z namenom, da nekoliko spremenite svoj tempo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.