Ta mesec praznujejo raki

Rak je prvo vodno znamenje in zato tudi najbolj občutljivo. Raki se težko odločajo, pogosto imajo psihične težave, ki so največkrat povezane s pomanjkanjem samozavesti. Najbolje se počutijo v stabilnem partnerstvu, najtežje prenašajo samoto. Težko oproščajo, radi se maščujejo, če ne obvelja njihova.

ON– Je rahlo občutljiv moški, čustven, prijazen, romantičen, a tudi nestabilen in posesiven. Ne zna se boriti, zato je lahko včasih tudi samouničevalen.

ONA– Nežne dušica, ki jo je zelo lahko prizadeti, je zasanjana, a globoko v sebi prepričana v svoj prav. Zaljubljena je v ljubezen in na poslovnem področju izredno uspešna.

Mesec, ki je pred vami, vam bo naklonjen. V prvi polovici se boste morali malce poglobiti vase in v ljudi okoli sebe. Marsikatera stvar bo sprva nejasna. Nekdo vas bo preizkušal – če se boste dobro odrezali, se vam obetajo lepe priložnosti. Ko se bo Sonce premaknilo v vaše znamenje, se vam bo prikradel nasmeh na usta in vse se bo zdelo lepše in boljše. Tudi na čustvenem področju boste postali bolj odprti in zainteresirani.

OVEN
Ta mesec bo nekoliko dvoličen. V enem trenutku boste žareli, v naslednjem pa ne boste vedeli, kaj bi sami s sabo. Tu in tam vas bo popadla nenavadna trma, s svojo vztrajnostjo boste presenečali okolico in tudi sebe. Rojeni v zadnji dekadi boste polni elana in delovne vneme. Na poslovnem področju se bodo pojavile odlične možnosti za dodatni zaslužek. Izkoristite jih. Nekdo vam ne bo dal miru.

BIK
Sprejmite kritike, ki jih boste dobili na poslovnem področju. Veliko se lahko naučite. Venera v vašem znamenju vas bo prisilila k odločitvam, s katerimi odlašate že dolgo časa. Zdaj je čas tudi za uresničitev vaših ciljev in želja. Bolj boste odločni in razumski. Znali boste brati med vrsticami, kar vam lahko olajša marsikatero situacijo. Tisti, ki ste v zvezi, se boste ubadali sami s sabo in ugotavljali, če ste zadovoljni ali niste.

DVOJČKA
Merkur v vašem znamenju vas bo opozoril na nerešene težave in vam pokazal prave rešitve zanje. V ospredju bodo poslovne, finančne in študijske zadeve. Tisti, ki imate v tem mesecu kakšen težji izpit, se boste zelo dobro odrezali. Pozabite na strah in uspelo vam bo. Tudi rezultati bodo očitni. V drugi polovici meseca bodite malce previdnejši, saj vam lahko ponagaja kakšen prehlad ali glavobol.

LEV
Samozavest in pozitivna energija vas lahko tokrat pripeljeta skoraj do vrha. Pokazati je treba samo še nekaj vztrajnosti in uspeh vam bo zagotovljen. Še posebej uspešni boste tisti, ki delate z ljudmi ali v večji skupini. V čustva se tokrat ne boste preveč poglabljali, saj vam bo več pomenila svoboda, ki jo boste še posebej v drugi polovici meseca iskali na vsakem koraku. Tisti, ki ste v zvezi, pa imate lahko tudi težave z zvestobo.

DEVICA
Če želite uspeti, boste morali ubrati drugo pot. Tudi pri učenju in izpitih lahko naletite na ovire. To ni ravno vaše obdobje, zato bodite pozorni, da boste malce bolj trdni in samozavestni. Finance vam jo lahko zagodejo v drugi polovici meseca, zato z večjimi nakupi še malo počakajte. Partner vam bo dokaj naklonjen, vendar le, če boste upoštevali njegove želje in se poskušali vsaj malo prilagoditi in sodelovati.

TEHTNICA
Dobili boste nove priložnosti, ki vam lahko dolgoročno omogočijo uspeh na poslovnem in študijskem področju. Učenje vam tokrat ne bo delalo večjih težav, le pri opravljanju izpitov ne bodite tako napeti. Izkoristite vse svoje potenciale, pa vam bo uspelo. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo in prišli do prijetnih spoznanj, povezanih z vašo preteklostjo. Nekomu ste zelo všeč, čeprav se obnaša čisto drugače.

ŠKORPIJON
Mesec junij vam prinaša ogromno sprememb, takšnih in drugačnih. Malce več bo tistih prijetnih, na katere čakate že dlje časa. Nekdo, ki je bil zelo strog ali zadržan, se bo omehčal in pokazal svojo boljšo plat. Za vezane bo ta mesec nekoliko nestabilen, saj partnerja nikakor ne boste razumeli. Poskusite ga brati med vrsticami. Z prijatelji boste z lahkoto našli skupen jezik in se mnogokrat zabavali pozno v noč.

STRELEC
Če želite, da se stvari odvijajo po vaših načrtih, boste morali za to nekaj storiti. Mogoče se bo potrebno tudi odreči čemu prijetnemu. Veliko boste razmišljali o denarju, delu in izpitih in poskušali priti čim višje. Tisti, ki se izobražujete, napnite še zadnje sile in se osredotočite na bistvo, saj veste, da je po toči zvoniti prepozno. Partner bo razumel vaše želje in vam celo poskušal priskočiti na pomoč. Malo boste zmedeni.

KOZOROG
Zakaj se neprestano obračate in iščete odgovore drugje, ko pa se nahajajo v vas, samo poiskati jih morate? Čustva vam ne bodo dala miru. Težko se boste odločali, sedeli boste na dveh stolih. Poskusite se čim prej odločiti, da ne boste slučajno padli z obeh. Poslušajte svoj razum, ki vas do sedaj še ni pustil na cedilu. Druga polovica meseca vam bo dosti bolj naklonjena. Planeti bodo na vaši strani in uspešni boste!

VODNAR
Vaša vihrava energija bo v prvi polovici meseca zaradi Sonca v znamenju Dvojčkov zelo intenzivna. Radi boste klepetali in prinašali smeh in dobro voljo, kjer koli se boste pojavili. Partnerja boste presenečali iz dneva v dan, osebe nasprotnega spola se vam bodo le s težavo uprle. Zanimivi boste tudi za starejše, od katerih se lahko kaj pametnega naučite. Pri poslu in izobraževanju pa nikar ne tvegajte.

RIBI
Mesec vam bo dokaj naklonjen. Veliko se boste ubadali s svojimi željami, uresničiti jih boste želeli po najlažji poti. Čustva bodo na prvem mestu v drugi polovici meseca, ko boste doživeli prijetno presenečenje. Nekdo, ki ste ga že potisnili na stranski tir, se bo ponovno pojavil v vašem življenju in vas nekoliko zmedel. Tisti, ki ste v resni vezi, boste nekoliko podvomili v partnerja, ampak čisto po nepotrebnem.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.