Film?

Bil je še en popolnoma običajen vikend in nihala sem med nadaljnjim gledanjem televizije in iskanjem udobnejšega položaja na postelji, ko me je poklicala Breda. Če grem v kino? Naj pomislim…. Itak!

Ne da bi spraševala, kako in kaj, sem se zmenila, da me pobere čez pol ure. Z Bredo sva se poznali že iz vrtca, čeprav sva zadnji dve leti imeli manj stikov. Zato sem bila še toliko bolj vesela, da jo bom spet videla. Morda bi raje šli kar na kavo in čvek… Seveda me je Breda odvrnila od takšnih in podobnih misli, ko se je narisala pred hišo z dvema kartama v roki in novo frizuro. Stvar se mi je zazdela sumljiva takoj, ko me je seznanila s filmom, ki ga bova gledali. Vestern?
Najprej sem mislila, da se šali, ampak videti je bila zelo resna, zato niti nisem poskušala tečnariti. Prijela me je za roko, me peljala do dvorane in me začuda ni spustila. OK, morda je malce okajena, pa že dolgo se nisva videli. Mhm. V dvorani je bilo vsega skupaj okoli 10 ljudi, ki so se posedli po sprednji polovici. Breda si je seveda izbrala zadnjo vrsto, kamor sva se splazili v temi, ker se je  film vrtel že 10 minut. Ravno ko se mi je začelo dozdevati, kdo je pravzaprav glavni igralec, se je Breda stisnila k meni in me objela čez pas. Morda pa je res malce pijana.  V naslednjem trenutku me ni več samo objemala, ampak mi je začela počasi gnesti bradavičko. Približala se je mojemu ušesu in dahnila: “Zdejle bi…” Sprva se mi je zazdelo, da so to še ene tistih sanj, v katerih se zgodi natanko to, kar si želim, nato pa se zbudim in ugotovim, da sem zamudila izpit. A Breda je bila še vedno tu in me je pohotno lizala po vratu. V sekundi sem se naježila in si izborila pot do njenega modrca.  “Lepo krilo,” je zašepetala in me s prsti začela rajcati. Medtem ko sem ji lizala bradavičke, se je drgnila obme in me z nohti dražila po hrbtu. Vedno bolj sem izgubljala nadzor nad sabo, ko me je s prstom na ustnicah utišala. Začela sem jo drkati in opazovala, kako se zadržuje, da ne bi na glas zavzdihnila. To mi je dalo le še večje veselje, zato sem se spravila na kolena in ji začela lizati ščegetavček. Postajala je vedno bolj nemirna, zagrabila me je in potegnila ob sebe. Dotik njenih joškov me je do konca zrajcal in vedela sem, da orgazem ni daleč. Začela sem jo fukati s prstom, ona pa se vedno bolj nabadati nanj in prišlo nama je skoraj naenkrat – kot v kakšnem filmu. Saj res, film… Kmalu sva se iz kina pobrali v avto, ki pa se zlepa ni premaknil iz parkinga. Zbudili so naju cestni delavci, ki so trkali na šipo in se očitno naslajali. Od takrat naprej je Breda pogosteje prihajala na obiske, jaz sem počasi vzljubila vesterne.

eLiza

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.