Ta mesec praznujejo ribe

Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, so zelo občutljivi in dojemljivi za razpoloženje okolice. Imajo neskončno intuicijo in posedujejo ogromno modrosti. Zelo so samokritični, navadno celo preveč, kar jim otežuje doseganje ciljev. Imajo močan čut za etiko in estetiko.

ON- Riba je lahko vse, kar si želite, da bi bil, pa tudi vse, kar si želite, da ne bi bil. Ribe ne prepoznajo priložnosti, kdaj je plima, ki bi mu prinesla uspeh. To ne pomeni, da je šibek človek, le predolgo bulji v srebrno luno in zato zamudi zlato sonce uspeha.
ONA- Njena priljubljenost ni presenetljiva, če vemo, da nikoli ne gospoduje nad svojim izbrancem, ne pred, ne po poroki. Ribice želijo biti ženske v polnem pomenu besede in to jim ponavadi tudi uspe. Sprostil vas bo že kratek pogovor z njo.
Zaustavite se in najprej dobro razmislite, kaj vas čaka v tem mesecu, da ne boste svoje energije usmerili v napačne predmete. Čustva bodo stala na mestu. Včasih boste imeli občutek, da je vaše življenje prazno, ampak le za trenutek! Veliko se boste družili z ljudmi, ki so močni in stabilni.

OVEN
Februar bo mesec poln presenečenj. Takšnih in drugačnih. Napredek bo zagotovljen, z njim tudi rast in neizogibno plezanje proti najbolj strmim vrhovom. Ničesar se ne boste ustrašili. Postavljeni boste pred nekaj preizkušenj. V sebi bodo nosili bistvo vprašanja o lastni vrednosti in prostora, ki ga zavzemate.

BIK
Energija vas bo podpirala v vsem, s čimer se boste spoprijeli, vendar le, če boste dobro brali tihe signale notranjosti. Na študijskem področju bo dela dovolj, le razporediti si ga morate pravilno, da vas ne bo čas prehitel. Zadnji dnevi meseca bodo obarvani z odločitvami.

DVOJČKA
V mesec februar boste stopili z dvignjeno glavo. Zadovoljni boste z rezultati vlaganja in nemalokrat skeptični, kako neverjetno zlahka vam kaj uspe. Lahko ste bolj samozavestni. Tisti, ki vam je bilo obljubljeno napredovanje se vam bo želja uresničila v zadnjih dnevih februarja. Zadovoljni boste!

RAK
Prihaja malce težji in bolj obremenjujoč čas. Planeti vam niso najbolj naklonjeni. Privoščite si nekaj zase, saj se zadnje čase gibljete po enih in istih vzorcih! Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na čustvenem področju spravila v slabo voljo. Če imate kakšen težji izpit, okrepite samozavest!

LEV
Vse se bo obrnilo vam v prid. Ves prosti čas boste posvetili učenju in poslovnim priložnostim. Želite si splezati visoko po družbeni lestvici, kar vam bo z malo truda tudi uspelo. Čustva boste dali nekoliko na stran, še posebej tisti, ki ste v resni vezi. Samski boste nihali iz dneva v dan.

DEVICA
Prijalo vam bo okolje, ki bo ponujalo prostor za osebno nadgradnjo. Zadovoljni boste z rezultati, ki bodo pozitivni. Čas ne bo primeren za vlaganje denarja ali nakup večje investicije. Pomislite na vaš proračun in videli boste, da ste trenutno v manjši denarni stiski. Uresničila se vam bo želja.

TEHTNICA
Bodite to, kar ste in se nikar ne trudite prevzeti vloge drugega, kar vam ne bi nič koristilo. Poskrbite nekoliko za svojega partnerja, ki že nekaj časa strmi po vaši pozornosti. Ne bo vam žal. Počasi vas bo grabila nakupovalna mrzlica, ampak je bolj pametno, da se ji še za nekaj časa poskusite upreti.

ŠKORPIJON
Najdite več lepih in vzpodbudnih besed. Nasmehnite se, podarite kompliment. Izpiti, ki vas čakajo bodo mala malica, saj ste se v zadnjem času nanje odlično pripravili. Dobro bi bilo, da se nekoliko sprostite. Nikar ne dovolite, da vas prepriča nekdo, ki vam ni niti do kolen, kar se tiče znanja.

STRELEC
Z osebo, ki vam je bila do nedavnega zelo blizu, si znate skočiti v lase. To vam lahko vzame ogromno energije, ki jo boste pa želeli vlagati v popolnoma druge zadeve. Sanjali boste še več kot ponavadi in vaša domišljija ne bo imela meja. To bodo pa opazili tudi drugi in vas včasih smatrali za odsotne in zmedene.

KOZOROG
Previdno! Nikar ne hitite z vlaganjem denarja v tvegane posle. Lahko bi potegnili krajši konec, kljub temu da vam nekdo obljublja dobiček. Pazite, da ne boste prehitro naredili napačne poteze, saj bi jo močno obžalovali. Poslušajte svojo intuicijo. Zelo boste aktivni, imeli boste povečano energijo.

VODNAR
Pazite, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano, burno avanturo ter zmedli svoja čustva. Nevarnost je tudi, da se zaljubite. Določenim ljudem boste končno postavili meje ter zadihali zrak svobode. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dober partner boste tudi za osamljene duše.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.