TA MESEC PRAZNUJEJO ŠKORPIJONI (24. oktober–22. november)

Škorpijoni so izjemno silovite osebe, polne energije in nebrzdane strasti. Pogosto dobimo občutek, da so nepremagljivi, saj s svojo prisotnostjo “začarajo” vse ostale prisotne. Zaradi svoje potrebe po zmagi in prevladi se velikokrat spopadejo, ob porazu pa se zaprejo vase in postanejo ljubosumni.

ONA – Škorpijonka ima v sebi globoko in skrivnostno lepoto. Ona je magnetična, ponosna in popolnoma samozavestna. Žal ji je samo, ker ni bila rojena kot moški, in jo skeli, ker nima enakih prednosti, kakor jih imajo v družbi oni. Nikoli ni neodločna in omahljiva.

ON – Žensko, ki se zaljubi v škorpijona, ne sme biti strah poželenja. To je namreč njegova temeljna lastnost. Ne nanaša se samo na ljubezen, čeprav je tam najbolj izrazita, strasten je tako pri politiki, šahu, cigaretah, hrani, življenju, kar koli si pač zamisli. To je moški, ki zna uživati v življenju in je pripaden, dokler resnično ljubi.

November bo poln presenečenj. Finančno boste morali počakati na primeren trenutek, kar vam bo tudi uspelo. Zdavje bo stabilno kot že dolgo ne. Počasi vas bo grabila nakupovalna mrzlica, ampak je bolj pametno, da se ji še za nekaj časa poskusite upreti. Obrestovalo se vam bo. Le čustveno področje bo nekoliko nejasno. Težko se boste odločali, nikogar ne boste želeli prizadeti.

OVEN
Običajno se v mesecu novembru ne počutite najbolje, pa vendar vas to tokrat ne bo preveč motilo. Imeli boste določen nesporazum z nekom v isti hiši, gre za starejšo osebo od vas. Določene stvari bodo res delovale naporne, a je to zgolj začasna težava, vseeno boste namreč večino časa preživeli zadovoljni. V tem mesecu imate tudi idealno priložnost, da nekomu predstavite svoj hobi.

BIK
V prvih dneh novembra se vam obetajo pozitivne spremembe na študijskem področju. Naredite kar morate, nikakor pa se ne spuščajte v vojne z določeno osebo. Včasih je določene stvari bolje ignorirati in pustiti. Mars v strelcu vas bo spravil v družbo. Zelo boste komunikativni in zabavni. Zadnje dni meseca pa izkoristite za razčiščevanje na čustvenem področju.

DVOJČKA
Začetek meseca novembra bo nekoliko depresiven in nevsakdanji. Ne bodite tako zadržani, kar se tiče čustvenih zadev, saj bi vas lahko nekdo čisto narobe razumel. Odprite se in priznajte svoja čustva, saj se vam lahko v tem mesecu zgodi mnogo lepega. Tisti, ki ste v vezi, se boste s partnerjem veliko pogovarjali o skupnih stvareh. Na dan lahko pridejo manjše skrivnosti.

RAK
Na nekem področju boste vi strokovnjak, medtem ko bo oseba nad vami popoln novinec. Ne vzemite tega za slabo in ne dovolite ji, da se ob tem počuti neumno. Saj jo želite na svoji strani, kajne? Pokažite ji, koliko znanja nosite in kako ste ji s tem dragoceni. To bo vaša priložnost, da ji pokažete, koliko ste dejansko vredni. Stvari bi se kmalu lahko začele spreminjati.

LEV
Merkur v strelcu bo poskrbel za zanimivo dogajanje. Kot bi končno dobili potrditev, da delate prav. Dober dokaz vaše moči. Določenim ljudem boste končno postavili meje ter zadihali zrak svobode. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dober partner boste tudi za osamljene duše. Nekoliko boste ljubosumni, kar je čisto človeško, zato se s tem raje soočite in dvignite glavo.

DEVICA
Ambicija je močna in pozitivna sila, vendar je prevzela nadzor nad vašim življenjem. Malo pretresite stvari in se spomnite, da se je včasih potrebno tudi zabavati. Obnovite poznanstvo z enim od vaših odklopljenih znancev, kmalu si na dnevni red uvrstite tudi en družabni večer zunaj. Trenutno potrebujete nekoga, ki bi vam preusmeril misli od dela in vas vzpodbujal na pravi način.

TEHTNICA
Vseeno vam bo, kaj si mislijo drugi. Delali boste to, kar se vam bo zdelo dobro. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. To vas lahko drago stane, še posebej, če se nahajate v resni vezi. Poravnali boste tudi dolgove, ki so vezani na preteklost. Počutili se boste osvobojeno in samozavestno.

STRELEC
Nikar preveč ne razmišljajte, kako vam je hudo, raje nekaj naredite, da vam bo boljše. Mogoče je potrebna samo ena malenkost, da najdete svojo srečo. Na partnerja nikar ne računajte preveč, saj se boste morali tokrat znajti čisto sami. Dobili boste veliko izkušenj, ki vam bodo olajšale prihodnost. Če imate v mislih kakšen nov projekt, pa raje še malo počakajte.

KOZOROG
Odločili se boste za spremembe in začeli pri temeljitem pospravljanju. Postavite se zase in povejte svoja stališča. Sodelavci vam bodo stali ob strani. Prve dni v mesecu novembru dajte svoje možgane malo na pašo. Čas bo odličen, da se s prijatelji odpravite na krajši potep. Vaše druženje bo več kot zabavno, pomagalo vam bo namreč pozabiti na določene težave.

VODNAR
Prvi dnevi meseca novembra bodo vse prej kot prijetni. Poplačati boste morali dolgove, ki ste si jih nakopali v mesecu oktobru. Nekdo vam bo nesebično priskočil na pomoč. Sprejmite, saj se boste sami zelo težko znašli. V drugi polovici meseca se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste s polno paro. Zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna in vznemirljiva.

RIBI
Energije imate dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in sami sebe spravljate v napet položaj. Tisti, ki ste samski, vam bodo planeti v mesecu novembru zelo naklonjeni, še posebej, če imate željo po novih poznanstvih. Ne poslušajte drugih, poslušajte sebe. Finance vam bodo povzročale manjše preglavice, zato ne zapravljajte preveč za stvari, ki jih ne potrebujete.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.