TA MESEC PRAZNUJEJO TEHTNICE (23. september-23. oktober)

Najpomembnejša značilnost tehtnice je ravnotežje. Tehtnice razumejo različne poglede in se zato pogosto težko opredelijo ali odločijo tudi takrat, ko se morajo. Rade se izognejo konfliktnim situacijam, kar poudarja njihovo neodločnost. Obožujejo popolnost ter eleganco in se bojijo negotovosti.

ON – Moška tehtnica zelo skrbno sledi svojemu staranju, zato se neprestano trudi utrjevati svoj lep videz. Nobeno od znamenj si ne želi partnerstva tako zelo kot tehtnica. Zanjo je sreča v dvoje razlog, zakaj so ljudje na svetu. V iskanju harmoničnega odnosa pogosto postane žrtev vztrajanja pri idealu, ki ne obstaja.

ONA – Ženska tehtnica je čudovita, idealnih mer in obenem estetsko zelo urejena. Ne mara vulgarnosti, raje se oblači tako, da človek počasi odkriva njeno senzualnost, seksapil in vse, kar diši po seksu. Rada se izpostavlja in rada ocenjuje ljudi v okolici. Ženske tehtnice pogosto najdemo med manekenkami.

S Soncem v vašem znamenju bo prišel tudi svež val ustvarjalnosti, ki ga boste znali praktično unovčiti. Začeli boste bolj ceniti svoje sposobnosti in čas, zato se ne boste razprodajali, naučili se boste celo reči ne, ko bo to potrebno. Izkoristite prvo polovico meseca, ki vam bo na vseh področjih bolj naklonjena. Imeli boste veliko sreče, ki jo vam bo nekdo celo zavidal.

OVEN
V oktobru boste željni sprememb, še posebej na poslovnem področju, kjer imate že nekaj časa občutek, da zadeve stojijo na mestu. Končno se boste na pravi način postavili zase in naredili korak v zvezi s projektom, ki je pred vrati in pri katerem ste do sedaj nekoliko oklevali. Možnosti potovanja bodo tokrat povezane s služenjem denarja. Nekoliko drugačna slika pa bo na čustvenem področju.

BIK
Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase. V prvih dneh oktobra bodo vaše misli usmerjene predvsem v zdravje. Zaželeli si boste spremeniti prehranjevalne navade in način življenja. Poleg tega pa se boste usmerili tudi v sestavljanje svoje osebnosti z željo, da bi dosegli notranjo umirjenost. Področje izobraževanja bo v drugi polovici oktobra od vas zahtevalo povečano koncentracijo.

DVOJČKA
Veliko stvari se bo dogajalo na čustvenem področju, kjer ste se vezani v zadnjem obdobju od partnerja nekoliko odtujili. Oktober bo izboljšal intimno komunikacijo, občutek odtujenosti pa boste premagovali še nekaj časa, saj partner ne bo razumel vseh vaših korakov. Tudi samski boste prišli do spoznanja, da bi se morali simpatični osebi nasprotnega spola nekoliko bolj odpreti.

RAK
Prva polovica oktobra bo namenjena reševanju določenih zadev, ki so povezane z vašo družino. Situacija ne bo nič kaj rožnata, vendar se lahko marsikaj reši z vašo pomočjo. Uporabili boste direktnost in prišli do dobrega razpleta, ki lahko pomeni tudi boljše odnose v prihodnosti. Na čustvenem področju bo prva polovica oktobra umirjena, v drugi polovici pa se vas bo polotil Mars v znamenju Škorpijona.

LEV
Prva polovica oktobra vas bo nekoliko soočila z realnim stanjem, ki ste ga s pomočjo svojega sanjarjenja v zadnjem času nekoliko zabrisali. Prav je, da se postavite na realna tla, saj boste le tako lahko rešili določene zadeve, ki vas bremenijo. Nikar se ne zatekajte v depresije, raje se pogovorite z nekom, ki vam že ves čas daje dobre nasvete. Počasi boste prišli do cilja.

DEVICA
Dnevne aktivnosti, delo in zdravstvena rutina bodo ta mesec na prvem mestu. Morda boste z delom bolj založeni kot običajno ali pa bo vaše delovno okolje še posebej napeto. Medtem ko boste verjetno zaposleni s ponovnim oblikovanjem ali pisanjem ustvarjalnih projektov, se bo partner nekoliko umaknil od vas, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše družinsko življenje bo ta mesec še posebno.

ŠKORPIJON
Retrogradna Venera v vašem znamenju vam v prvi polovici meseca ne bo najbolj pisana na kožo. Ves čas boste imeli občutek, da čustveno niste zadovoljni, da se vam premalo dogaja in da nimate pravega zaupanja v osebe, ki vam veliko pomenijo. Nikar ne delajte prehitrih zaključkov, saj lahko ostanete praznih rok. Zadeve, ki bodo vezane na poslovno življenje, bodo pozitivno usmerjene.

STRELEC
V oktober boste vstopili nekoliko napeti in razdražljivi. Ko ne morete zaobiti vseh pravil, se začnete počutiti utesnjeno. Nikakor ni pravi trenutek, da bi se upirali avtoriteti, saj vam lahko povzroči le kup neprijetnosti. Nekaj ekscentričnosti v krogih, ki vas dobro razumejo, bo balzam za nerazumljeno dušo, pri partnerju pa boste več spodbude našli v zadnjih dneh oktobra.

KOZOROG
Glede na to, da ste v preteklosti razčistili sami s sabo, vam bo v oktobru veliko lažje kot ostalim. Odgovorno se boste lotevali svojih projektov in jih z neizčrpno energijo oživljali k vrhuncem. V ljubezni vam bodo cvetele rože, zaljubljeno boste zrli v prihodnost. Partnerjeva bližina vas bo navdajala z mirom in zaupanjem, trenutki sreče pa se bodo raztegnili v daljše obdobje.

VODNAR
V oktobru boste nihali iz ene skrajnosti v drugo, vendar vas to ne bo motilo, saj obožujete spremembe. Medtem ko se boste poslovno razcveteli in prisegali na zbranost, boste v svoji zasebnosti izgubljali boj z logiko. Prevzemala vas bodo močna čustva, ki jih boste energično naslavljali na partnerja, nenehno se boste sprehajali po robu med oboževanjem in posesivnostjo.

RIBI
Prva polovica oktobra bo zadovoljiva. Čeprav boste pridno in zbrano opravljali svoje delo, na svoje ljubezensko življenje ne boste nehali misliti niti za hip. Glodala vas bodo vprašanja, ki jim ne morete več določiti ne začetka ne konca, vendar še vedno trmasto pričakujete, da se bodo odgovori pojavili sami od sebe. Ne pozabite, da bo žal potrebno vložiti nekaj truda, če želite funkcionirati tako kot je treba.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.