TA MESEC PRAZNUJEJO VODNARJI

V sredini zimskega trimesečja se nahaja znak Vodnarja, ki ponazarja bratstvo, sodelovanje, odrekanje posvetnemu in skupinsko solidarnost. Njegov starodavni vladar je planet Saturn, ki mu nekateri dodajajo še novo odkriti Uran. Vodnar je plemenit lik običajno starca pa tudi mladeniča, ki nosi in pretaka amforo vode.

ON – Vodnarji so prijazne in poštene osebnosti, ki se le redko sporečejo. V družbi veljajo za najbolj umetniške tipe, ki so sposobni iz še tako preproste stvari ustvariti pravo umetnino. Sveže domislice stresajo iz rokava in s tem zabavajo prisotne. Včasih koga vzamejo na piko in si ga privoščijo.

ONA – Vodnarka velja za izjemno romantično žensko, ki je sposobna več dni zapored gledati skozi okno in se zaljubljeno smejati. Takrat vemo, da je našla moškega svojih sanj. Na življenje gleda pozitivno in se ne obremenjuje s svetovnimi problemi, čeprav ji ni vseeno.

Pazite, da ne boste zabredli v kakšno nepričakovano, burno avanturo ter zmedli svoja čustva. Nevarnost je tudi, da se zaljubite. Določenim ljudem boste končno postavili meje ter zadihali zrak svobode. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dober partner boste tudi za osamljene duše. Nekdo bo očaran nad vašimi talenti.

OVEN
Februar bo mesec poln presenečenj. Takšnih in drugačnih. Napredek bo zagotovljen, z njim tudi rast in neizogibno plezanje proti najbolj strmim vrhovom. Ničesar se ne boste ustrašili. Postavljeni boste pred nekaj preizkušenj. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se na čustvenem področju odločili, kaj si sploh želite.

BIK
Določene stvari se počasi spreminjajo. Čustva bodo zahtevala odločnost. Težili boste k jasnosti in potrditvi, a hkrati se lahko pojavi tudi ljubosumno čuvanje intime. Energija vas bo podpirala v vsem, s čimer se boste spoprijeli, vendar le, če boste dobro brali tihe signale notranjosti. Zadnji dnevi meseca bodo obarvani z odločitvami.

DVOJČKA
V mesec februar boste vstopili z dvignjeno glavo. Zadovoljni boste z rezultati vlaganja in nemalokrat skeptični, kako neverjetno zlahka vam kaj uspe. Lahko ste bolj samozavestni. Obeta se vam veliko dela. Nič ne bo preprosto, ampak bo vse merjeno v času in predpisanih okvirih. Seveda se boste znašli. Tudi študijske obveznosti boste uspeli izpeljati.

RAK
Prihaja malce težji in bolj obremenjujoč čas. Planeti vam niso najbolj naklonjeni. Na ravni čustev boste morda občutili zvezanost in brezizhodnost, pa vendar bo šlo le za lastno ujetost v predstavah. Strukture dobrega počutja vam bodo dajale varne okvire, v katerih se boste svobodno gibali. Privoščite si nekaj zase.

LEV
S hladno logiko nekoga, ki do konca obvlada situacijo, boste spretno krmarili med izzivi, ki bodo nemalokrat presegali dobro. Sposobnosti prilagajanja in vizije, ki so povsem uresničljive, bodo vlivale upanje in pogum. Vse se bo obrnilo vam v prid. Ves prosti čas boste posvetili karieri in priložnostim na področju izobraževanja.

DEVICA
Čustva bosta zajela red in realna slika. Občutili boste vse nenavadne odklone, ki jih dopuščate. Prijalo vam bo okolje, ki bo ponujalo prostor za osebno nadgradnjo. Zadovoljni boste z rezultati, ki bodo pozitivni. Čas ne bo primeren za vlaganje denarja ali nakup večje investicije. Pomislite na vaš finančni proračun.

TEHTNICA
Bodite to, kar ste, in se nikar ne trudite prevzeti vloge drugega, kar vam ne bi nič koristilo. Poskrbite nekoliko za svojega partnerja, ki že nekaj časa strmi po vaši pozornosti. Ne bo vam žal. Počasi vas bo grabila nakupovalna mrzlica, ampak je bolj pametno, da se ji še za nekaj časa poskusite upreti. Obrestovalo se vam bo.

ŠKORPIJON
Pri učenju se ne zanašajte le na svoj razum, ampak poskušajte uporabiti tudi lastno intuicijo. Najdite več lepih in vzpodbudnih besed. Nasmehnite se, podarite kompliment. Izpiti, ki vas čakajo, bodo mala malica, saj ste se v zadnjem času nanje odlično pripravili. Dobro bi bilo, da se nekoliko sprostite. Ukvarjajte se s športom.

STRELEC
Učenje vam lahko vzame ogromno energije, ki jo boste pa želeli vlagati v popolnoma druge zadeve. Sanjali boste še več kot ponavadi in vaša domišljija ne bo imela meja. To bodo pa opazili tudi drugi in vas včasih smatrali za odsotne in zmedene. Sonce in Venera v Vodnarju bosta poskrbela, da bo vaše počutje pozitivno.

KOZOROG
Previdno! Nikar ne hitite z vlaganjem denarja v tvegane posle. Lahko bi potegnili krajši konec, kljub temu da vam nekdo obljublja dobiček. Pazite, da ne boste prehitro naredili napačne poteze, saj bi jo močno obžalovali. Poslušajte svojo intuicijo. Zelo boste aktivni, imeli boste povečano energijo, veliko novih idej in uspehov.

RIBI
Pazljivi bodite pri skrivnostih, saj nekdo čaka, da se vam bo zareklo. Tisti, ki razmišljate o novi poslovni karieri, se zaustavite in najprej dobro razmislite, kaj vas čaka v tem mesecu, da ne boste svoje energije usmerili v napačne predmete. Čustva bodo stala na mestu. Včasih boste imeli občutek, da je vaše življenje prazno, ampak le za trenutek!

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.