TA MESEC PRAZNUJEJO VODNARJI (21. januar–18. februar)

Vodnar spada med zračna znamenja. Predstavnike vodnarja bi lahko uvrstili med hladne sangvinike s primesjo melanholije. Ljudje jih opisujejo kot čudne, polne kapric in razdražljive. Kadar so razburjeni, utihnejo in se pogreznejo v molk. Ravnodušni so do vseh opozoril in groženj, tudi do usode, za katero vedo, da si jo krojijo sami. Odzivanje vodnarjev je vselej nepredvidljivo. Predvsem v mladostniški dobi so pogosto veliki uporniki.

ON
Vodnarji so idealisti, ki se redko navežejo na enega samega človeka, saj pripadajo vsem in nikomur. Njihova ljubezen je v znamenju odmaknjenosti in oddaljenosti, v njih ni posebne strasti, kajti misel, da bi izgubili svobodo, se jim zdi neznosna. Raje prijateljujejo, se družijo, poskušajo ohranjati intelektualne vezi.

ONA
Vodnarke so komunikativne. Ustreza jim delo v skupinah in delo z ljudmi. Če so lahko pri svojem delu ustvarjalne, izvirne in individualne, če je to delo odprto za vse moderno, novo in za spremembe, delujejo spontano in domiselno. Če pa imajo občutek utesnjenosti, njihovo obnašanje postane provokativno, razburjajo se za vsako malenkost ali celo povzročajo škandale.

Obeta se vam zanimiv mesec, poln presenečenj in zanimivih dogodkov, saj se bodo Sonce, Merkur in Mars nahajali v vašem znamenju. Okolica vam bo ponujala točno tisto, kar tisti trenutek potrebujete. Ulovite žarek ljubezni, ki se vam nasmiha. Vaša vsestranskost bo še vedno močno opazna. Uporabljali boste vse razpoložljivo znanje in ga prepletali z modrostjo. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni.

OVEN
Ovni lahko pričakujete nekaj novosti, ki ne bodo preveč pozitivno vplivale na dogajanje okoli vas. Precej boste razdražljivi in vedno pripravljeni na boj z okolico. V vas se pripravlja nov udar predvsem na finančnem področju. Čisto drugače bo v drugi polovici februarja. Potreba po uspešnosti bo dvigovala delovno ambicioznost, zaradi česar bodo nekateri prikrajšani za uspeh.

BIK
V februar vstopate premišljeni in samozavestni. Zelo umirjeno se boste lotili novih projektov, zato boste tudi uspešni. V sredini meseca boste čutili majhne napetosti v partnerstvu. Uživali boste veliko slaščic, a brez slabe vesti. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, včasih vam lahko svetuje bolje od razuma. Presenetite se! Svoje življenje boste poskušali napolniti z vsem mogočim.

DVOJČKA
Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj. Dobro naloženo znanje se vam bo zelo obrestovalo, kar vam bo vlilo voljo in motivacijo. Pričakujete lahko napredek na področju izboljševanja kvalitete dela in odnosov s sošolci. V komunikaciji boste močni in prepričljivi. Na čustvenem področju boste manj energični in bolj občutljivi, saj vam boljša polovica ne bo dovolj stala ob strani.

RAK
Z malo truda si boste lahko postavili temelje. Izkoristite trenutek naklonjenosti uradne osebe, kajti od nje lahko dobite pomembno informacijo, ki vam bo prinesla veliko dobička. Nakupovanje vam bo v prvi polovici meseca v velik užitek. Vendar nikar ne pretiravajte z zapravljanjem. Pričakujte nenavadne želje s strani partnerja. Morda mu boste celo ustregli. Kljub temu pa boste potrebovali nekaj časa čisto zase.

LEV
Levi boste precej pozornosti posvečali stvarem, ki niso dolgoročnega pomena. Obenem bo prva polovica februarja zaznamovana z ukvarjanjem s podrobnostmi. Zdaj je ugodno obdobje za nove ideje in ustvarjalnost. Hrabrost, volja in optimizem bodo igrali pomembno vlogo. Na področju čustev boste zacveteli šele v zadnjih dneh februarja, ko se bo situacija na tem področju razjasnila.

DEVICA
Nič načrtovanega ne speljete do konca. Zatikalo se bo predvsem pri dogovarjanju z vašimi študijskimi zadevami. V družini se v prvih dneh februarja ne boste ravno najboljše razumeli, saj nihče ne bo videl vaše vizije napredovanja določenih zadev. Počasi boste dosegli dobro kondicijo, zato se boste še bolj telesno udejstvovali. Nekaj dni si lahko privoščite na gorskem zraku.

TEHTNICA
Previdno se boste spopadli z izzivi. V ozadju bodo nenehne spremembe, kajti z logičnimi odzivi boste dosegli ugodne rezultate. Nehajte se toliko ukvarjati s samim sabo, pojdite v družbo. Dobro vam bo delo, saj se zadnje čase stalno vrtite v začaranem krogu. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Tisti, ki ste samski, pa pojdite s prijatelji na kavo. Jupiter v ovnu bo v vaše življenje dodal kanček sreče.

ŠKORPIJON
Čeprav boste hoteli, da bi bile stvari logične, pametne, jasne in stvarne, se vse ne bo izteklo po vaših pričakovanjih. Uporabiti boste morali več spretnosti, če želite uspeti. Sošolci ali sodelavci bodo nadzorovali vsak vaš korak, kar vas bo spravljalo v obup. Nikakor se ne morete sprijazniti s tem, da vas imajo že dlje časa pod drobnogledom. Preveč se ukvarjate z nečim, kar bi morali začasno opustiti.

STRELEC
Utrnile se vam bodo ideje, ki zahtevajo premislek in pozneje takojšnjo realizacijo. Naredite premik, s katerim odlašate. Vaše ideje bodo sicer naletele na plodna tla, nikakor pa potem ne pride do konkretne realizacije. Kljub temu poskusite nekoliko tvegati, morda se vam obrestuje pozneje. Čustvena zrelost bo dosegla vrh, kar pomeni, da se boste odločili modro. Odločitve bodo nujno zlo.

KOZOROG
Nekdo iz okolice vam bo ponudil delo, ki ga boste težko zavrnili. Nikar se ne vmešavajte v tuje spore, saj lahko vse skupaj le poslabšate. Zvestoba, višji cilji in odločitev za plemenita dejanja bodo krojili dobre odnose s partnerjem. Ne bodite prestrogi do partnerja, kajti s sproščenim pogovorom boste prišli do pozitivnega zaključka. Tisti, ki ste samski, se boste veliko poglabljali v preteklost.

RIBI
Začutili boste, da nujno potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Počakajte še nekaj trenutkov. Čustvom boste dajali prednost pred intelektualnimi izzivi, saj si boste želeli nekaterim stvarem končno priti do dna. Vaša iznajdljivost in šesti čut bosta v ospredju, zato ju dobro izkoristite. S partnerjem bosta pozitivno rešila nesporazume. Veliko se boste posvečali gibanju in pravilnemu prehranjevanju.

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.