Brezplačne igre na 4. adventni vikend 2020

Medtem ko čakaš na svojo novo grafično RTX 3080, ki je letos Božiček še ne bo prinesel (ker tudi on ne more rešiti težav z zalogami), in na popravke vseh hroščev v Cyberpunku, da ga bo sploh mogoče igrati, potrebuješ nekaj drugih iger, da preživiš veseli december. Brezplačne, če je mogoče, seveda.

Tudi ta vikend so se na seznamu brezplačnih iger pojavili novi izdelki. Nekateri so brezplačno samo ta vikend, druge pa lahko trajno obdržiš. V obeh primerih pa jih moraš zagrabiti takoj, saj so te akcije časovno omejene.

Resident Evil 3

Resident evil 3 gameplay

Srhljiva večigralska preživetvena akcijska igra je tretjeosebna streljačina z zombiji seveda. Gotovo si na televizije zasledil že filme istoimenske serije (v slovenščini prevedeno v Nevidno zlo) z Millo Jovovich v glavni vlogi.

Resident Evil 3 je na platformi Steam namesto redne cene 60 evrov na voljo brezplačno za ta vikend. V zadnjem mesecu je v tej trgovini dosegla 87 % pozitivnih mnenj, s čemer si je pridobila oceno zelo pozitivno.

Resident Evil 3 Review

The Long Dark

The Long Dark

Epic Games nadaljuje svojo božično-novoletno sago, kjer bodo v 15 dneh podarili 15 iger. Tako moraš to trgovino spremljati dnevno. Vse ponujene igre pa lahko obdržiš za vedno. Tako da jih le nameči v koš in se ne obremenjuj, če jih boš sploh kdaj igral.

Danes je brezplačno na voljo The Long Dark, igra s solo odkrivanjem in raziskovanjem, v kateri odkrivaš leden svet po geomagnetni katastrofi. V zadnjem mesecu je na Steamu dosegla 91 % pozitivnih mnenj.

WHY it's the BEST Survival Game - The Long Dark Review

Trajno brezplačne igre na Epic Games

Seveda so v trgovini Epic Games še vedno na voljo brezplačne igre Spellbreak, večigralska akcijska igra s coprniki, in Dauntless, večigralska online akcijska fantazijska igra, v kateri si lovec na ogromne pošasti.

spellbreakdauntless

Trajno brezplačne igre na Steam

Na najbolj priljubljeni platformi z igrami Steam pa se med brezplačnimi igrami nahajajo akcijska MMO v ogromnem, spreminjajočem se svetu Destiny 2 in tretjeosebna 5-proti-5 večigralska borbena arena (MOBA) z bogovi Smite.

destiny 2smite

Ob tem naboru različnih žanrov se bo gotovo za vsakogar našlo nekaj. Ne spreglej še trajno brezplačnih iger s prejšnjega tedna. Prijetno igranje ti želi tvoj Študent. ?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.