Brezplačne igre v 3. adventnem tednu 2020

Bližajo se božično-novoletni prazniki, mi pa smo še vedno priklenjeni v svojih stanovanjih. In, tako kaže, bo še vsaj do konca letošnjega leta. Zato pa se lahko obdarimo z brezplačnimi igrami, ki nam bodo skrajšale dolgočasne zimske dni.

Pillars of Eternity – Defnitive Edition

Bojevanje v igri Pillars of Eternity

Odlična igra z leta 2015 v žanru enoigralskih RPG, poznano predvsem po kultni klasični seriji Baldur’s Gate, je namesto 32 € ta teden v Epic Storu na voljo brezplačno. Definitive edition vključuje vse kasnejše razširitve in dodatke, tako da ni skrita za številnimi plačljivimi dodatki. Igraš lahko kot barbar, pevec (Chanter), mentalist (Cipher), druid, bojevnik, menih, paladin, duhovnik, jager, tatič ali čarovnik.

Pillars of Eternity Review

Tyranny – Gold Edition

Tyrany - Gold Edition

V podoben razred spada malo novejša igra Tyranny z leta 2016. Tudi tu gre za edicijo z vsemi dodatki. V Epic Storu je ta teden namesto za 40 € na voljo brezplačno. Igra ima 86 % pozitivnih ocen v knjižnici Steam in 8,3 pri ocenjevalcih IGN. Ta igra nima klasičnega sistema izbire vloge, svoj class si določiš skozi igro, z izbiro talentov.

Trajno brezplačne igre na Epic Store

Seveda so na Epic Storu še vedno na voljo brezplačne igre Fortnite, priljubljen večigralski battely royale, in Warframe, večigralska tretjeosebna igra z liki v mehanskih oklepih.

fortnitewarframe

Humble Bundle

V Humble Bundle dealih je v decembru 2020 za 12 USD na voljo 12 iger: Overcooked!, Children of Morta, One Step From Eden, The Beast Inside, Indivisible, Shining Resonance Refrain, Zwei in še druge.

Trajno brezplačne igre na Steam

Na najbolj priljubljeni platformi z igrami Steam pa se med brezplačnimi igrami nahajajo večigralska prvoosebna akcijska streljačina Team Fortress 2 in MMORPG Star Wars: The Old Republic.

team fortress 2the old republic

Ob tem naboru različnih žanrov se bo gotovo za vsakogar našlo nekaj. Prijetno igranje ti želi tvoj Študent. ?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.