Huaweieve ideje za darila, ki jo bodo osrečile

Glede na to, da se prazniki bližajo z neizmerno hitrostjo, je zdaj skrajni čas, da razmislite o idealnih darilih za svoje najbližje. Huawei ima rešitev, da se boste lažje prepustili prazničnemu navdihu.

Vam misel, da še vedno nimate idealnega darila za partnerko povzroča neprespane noči? Se bojite, da boste v njenih očeh opazili razočaranje, ko bo na božično jutro odvila darilo? Nikar ne skrbite, saj vam pri tej težki nalogi lahko s predlogi svetuje Huawei. Razmišljajte izven okvirjev in jo presenetite z edinstveno izbiro, ki bo navdušila s prefinjenim videzom in inovativnostjo. Odkrijte Huaweieve ideje za božična darila.

Poklonite ji nekaj za sproščanje

Bilo je izredno dolgo in naporno leto, zdaj pa so pred njo še naporne priprave na družinska praznovanja. Ko bo vsega težkega konec, bo želela nekaj časa zase in za vaju!

Kaj menite o darilu, ki ji bo pomagalo pri sproščanju? S prenosnim računalnikom Huawei MateBook 13 ji omogočite sodelovanje na spletnih tečajih joge. Z ločljivostjo 2K, zaslonskim razmerjem 3:2 in 88-odstotnim razmerjem med zaslonom in telesom naprave, ji bo MateBook 13 nudil odlično kakovost slike in s tem pravilno izvedbo vaj. Ko bo zime konec, jo bo spremljal povsod, saj je tudi izredno lahek in tanek.

Vrhunski zaslon FullView je izdelan po posebnem postopku, zato je videti, kot da lebdi v ohišju. Obenem prikazuje odlično sliko, zato je kot naročen za ljubitelje filmov. Čemu torej ne bi skupaj uživala v romantičnih klasikah?

Pripomoček ustvarjalnosti

Če je umetniška duša in je ves čas polna novih idej, potem je težko izbrati idealno darilo, ki bo za dlje časa pritegnilo njeno pozornost. Kaj pa, če bi ji poklonili orodje, ki bo sprostilo njeno ustvarjalnost? Kot je na primer tablični računalnik Huawei MatePad Pro.

MatePad Pro z 90-odstotnim razmerjem med zaslonom in telesom ter robovi debelimi vsega 4,9 mm na 27,4-centimetrskem (10,8-palčnem) zaslonu FullView zagotavlja izjemno vizualno izkušnjo, tako med ustvarjanjem, kot tudi med iskanjem navdiha. Poleg tehnoloških funkcij, ki jih tablični računalnik nudi, ji bo zagotovo ustrezala tudi njegova sodobna estetika in mistično siva barva ohišja. Da vrhunskega zvoka štirih zvočnikov niti ne omenjamo.

Ko so pomembne kamere!

telefon

Morda hitro opazi lepoto v svoji okolici in hrepeni po odkrivanju novih krajev in bo zato navdušena, če ji poklonite nekaj povezanega s fotografijo. Nenazadnje ima ta veliko obrazov in omogoča, da hkrati vadite ustvarjalno mišljenje in pridobivate nove veščine. Razmislite o spletnih fotografskih tečajih, v katerih bo spoznavala skrivnosti te vizualne umetnosti in primerni opremi, ki bo postala njeno nepogrešljivo orodje.

Fotografske zmogljivosti pametnega telefona Huawei P smart 2021 jo bodo zagotovo prepričale. Vsestranski sklop štirih kamer na zadnji strani omogoča fotografiranje v vseh svetlobnih razmerah, podnevi in ponoči. Hkrati nikar ne pozabite, da so lepa darila ključ do njenega nasmeha. Na srečo je poleg zmogljivosti vrhunski tudi videz vodilnega Huaweievega pametnega telefona. P smart 2021 odraža eleganco in igrivost hkrati in je na voljo v nežno zelenem, rdečkasto zlatem in polnočno črnem barvnem odtenku.

pametna ura

Ali je zaljubljena v šport?

Pozimi je prva misel toplota zaprtih prostorov, skodelica vročega čaja, okusni piškoti in debela odeja. To je tudi tisti čas, ko se večinoma gibljemo manj, kot bi si morda želeli. Morda ji mraz ne pride do kože in je tudi ta čas ne ovira, da bi bila športno dejavna. Če je tako, potem ji lahko poklonite opremo, ki jo bo pri tem podpirala. Morda športno oblačilo, če se upate tvegati, da boste zadeli njen okus. Steklenica za vodo ali nova podloga za vadbo joge. Vse to so primerna darila, če pa ji želite pokloniti napravo, ki bo natančno beležila dejavnost in hkrati krepila zdravje, potem izberite pametno uro Huawei Watch Fit.

Neverjetno tanka in vsega 21 g težka pametna ura ima vseeno vgrajeno zmogljivo baterijo sposobno do deset dni beležiti dejavnosti in telesne znake. Huawei Watch Fit je Huaweieva prva pametna ura z vključenim animiranim osebnim trenerjem, ki pokriva 12 tečajev telesne vadbe s 44 vizualnimi demonstracijami vaj. Na voljo so vam brezplačni zasebni treningi, med katerimi tudi pametni telefon ni potreben. Vaje za krepitev srca in pljuč, vaje za oblikovanje trebušnih mišic in druge tečaje lahko opravljate doma, tudi kadar vas priganja čas. Poleg tega pa vas ura opozori in predlaga kratkotrajno gibanje, ko zazna, da predolgo sedite. Nudi 96 vadbenih načinov z naprednim zajemom podatkov. 11 načinov na profesionalni ravni pokriva najbolj priljubljene športe, vključno s tekom, hojo, plavanjem in kolesarjenjem. Dodatnih 85 vadbenih načinov pa pokriva telovadbo v prostoru, ples, igre z žogo, ter zimske, ekstremne in športe v vodi.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.