Edinstvene lesene sestavljanke za ure zabave

Sestavljanka Lubiwood

Kdaj si se nazadnje lotil sestavljanke? Ko si bil še otrok? Ta zabaven hobi pridobiva na priljubljenosti, saj omogoča cenovno ugodno in okolju prijazno preživljanje prostega časa. Poleg klasičnih sestavljank vse popularnejše postajajo inovativne lesene sestavljanke različnih oblik, ravno take pa lahko najdeš tudi pri mladi slovenski blagovni znamki Lubiwood.

Zakaj sestavljanke?

Sestavljanke so zabaven hobi, ob katerem lahko preživiš marsikatero uro. Poleg tega imajo pozitiven vpliv na duševno zdravje. Zahtevajo namreč popolno osredotočenost, zato so kot nalašč za vse, ki se soočajo s tesnobnimi mislimi. Reševanje sestavljanke predstavlja sprostitev in meditacijo v svetu, ki se giblje vse preveč hitro.

Plod mladih slovenskih podjetnikov

Sestavljanke Lubiwood sta v koronskem letu 2020 ustanovila Luka in Beti. Po začetnem nezadovoljstvu z dropshippingom sta sklenila, da bosta kar sama začela izdelovati lesene sestavljanke, in sicer doma, v Sloveniji. Navezala sta stik z delavnico v Kamniku in grafično oblikovalko iz Berlina in nastale so prve sestavljanke. Pandemija je predstavljala veliko priložnost, saj smo bili vsi zaprti doma, sestavljanke pa predstavljajo odlično rešitev za preganjanje dolgčasa in sprostitev.

Kvaliteten izdelek iz okolju prijaznih materialov

Posebnost sestavljank Lubiwood je, da so narejene iz lesa. Posamezni koščki so vidno debelejši kot pri klasičnih sestavljankah, zato je občutek pri sestavljanju še prijetnejši. Vsaka sestavljanka je zapakirana v leseni ali darilni škatlici ali eko razgradljivi vrečki. Izstopajo tudi po svoji obliki – nekateri koščki so namreč narejeni v obliki živalic. Ravno zaradi tega so sestavljanke Lubiwood velik izziv in trening za možgane. Sestavljanko s 150 koščki namreč lahko sestavljaš tudi več ur!

Živali, narava, zodiak

Poleg tega, da so posamezni koščki narejeni v obliki živalic, so tudi same sestavljanke narejene v različnih oblikah. V ponudbi tako najdeš najrazličnejše motive, od živalskih (npr. sova, volk, lisica in najnovejši tiger), do zodiaka in narave. Ponudbo tudi stalno nadgrajujeta in pri izbiri novega motiva lahko sodeluješ tudi ti!

Za celotno ponudbo pokukaj na spletno stran sestavljank Lubiwood in se na lastne oči prepričaj, kako čudovite motive sta ustvarila Beti in Luka.

S kodo STUDENT22 lahko do konca septembra unovčiš 20 % popust na celoten nakup.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekRazkrita robo-riba, ki bo odstranjevala mikroplastiko iz oceanov
Naslednji članekKvalitetno učenje s pomočjo prehranskih dopolnil
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.