Katere družabne igre moraš vzeti s seboj na dopust?

Skupina mladih igra družbeno igro
Foto: gorodenkoff iz iStock

Samo še nekaj dni nas ločuje od zaključka šole in izpitnega obdobja, zato so misli že usmerjene k počitnicam in dopustu. Ležanja na plaži se veselimo celo leto, dopust pa lahko izkoristiš tudi za igranje družabnih iger, za katere med letom nisi imel časa. Spodaj ti predstavljamo tri družabne igre, ki letos morajo romati s tabo na morje.

Carta Magica

Svet je zajel kaos in rešijo ga lahko sami talismani. Tvoje poslanstvo je, da pluješ po neznanem svetu, trguješ z blagom in s pomočjo čarovnije krotiš pošasti. Z zlatom kupi čarobne talismane in se prvi vrni v svoje pristanišče! Carta Magica je taktična/tekmovalna družabna igra iz okolju prijaznih materialov za 2-4 igralce. Igro boš igral približno 45-60 minut.

Družabna igra Carta magica

Chefs

Ali veš, koliko bučk potrebuješ za pripravo čokoladne torte? Odgovor boš našel v igri Chefs! Pripraviš boš slastne jedi in preizkusil, kako je delati kot kuhar v živahni kuhinji. Pri tem boš tekmoval z drugimi in si skušal izboriti najboljše pulte in sestavine. Chefs je taktična/tekmovalna družabna igra za 2-6 igralcev. Igro boš igral približno 25 minut.

Družabna igra Chefs

Kingdom

Si oboževalec Igre prestolov? Potem bo tale igra kot nalašč zate. V njej namreč junaki potujejo po kraljestvu in se soočajo z izzivi. Kadar rešijo izziv in se uspešno spopadejo s pošastmi, prejmejo točke za zmago. Uspešno opravljen izziv te nagradi s koščkom spomina, ki ti pomaga obnoviti pozabljeno kraljestvo. Kingdom je pustolovska družabna igra za 2-6 igralcev. Igro boš igral približno 90 minut.

Družabna igra Kingdom

Skriti gozd trajnostnih iger

Vse zgoraj opisane družabne igre najdeš v spletni trgovini The Hidden Forest, ki ponuja okolju prijazne družabne igre, sestavljanke in lesene zemljevide sveta. Gre za družinsko podjetje, ustanovljeno na Gorenjskem, glavna oseba v ozadju pa je Timea Kisuczky-Dimkovski, ki jo je ljubezen popeljala iz rodne Madžarske v Slovenijo.

Družina obožuje naravo, zato so se osredotočili na igre, ki so okolju prijazne. Vsi njihovi izdelki so visoko kakovostni, narejeni iz naravnih materialov in zapakirani v eko pakiranje. Pohvalijo se lahko s čudovitim dizajnom in osebnim pristopom do strank. Prepusti se čarovniji skritega gozda in uživaj v kvalitetno preživetem prostem času!

S kodo STUDENT10 lahko do 26.6.2022 do polnoči unovčiš 10 % popust na celoten nakup.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekV le petih mesecih tega leta v ZDA že 27 streljanj v šolah
Naslednji članekPoznaš opero iz koncentracijskega taborišča?
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.