Kultna igrica se s koncem 2020 poslavlja s Facebooka

Kdo ne pozna kultne igrice Farm Ville? To je igrica, ki je Facebook povzdvignila na višjo raven in zaradi katere smo si v večini kot najstniki naredili Facebook profil. Sama seveda nisem izjema, še danes se velikokrat spomnim na mojo mini kmetijo in se vprašam, če je pšenica že prerasla kokošnjak. A vsega lepega je enkrat konec – in tako se Farm Ville po 11 letih poslavlja s Facebooka.

farm ville igricaFarm Ville je nastala leta 2009 in požela takojšnji uspeh. Že po nekaj mesecih je imela več kot 10 milijonov dnevnih uporabnikov. A skozi leta se je ta številka še povečala – igrica je imela na vrhuncu celo 30 milijonov dnevnih uporabnikov.

Zaradi popularnosti se je Zynga odločila, da bo iz Facebookove igrice naredila mobilno aplikacijo. Nova verzija aplikacije, FarmVille_3_, bo na voljo kmalu.

farm ville 3

Če pa igrico igraš preko Facebooka, ti priporočamo, da se od svojih živalic kmalu posloviš – za vedno. 31. decembra bo namreč Farm Ville zaprl svoja vrata in tako se bo za vedno končala še ena uspešna zgodba zlate dobe Facebooka.

Prejšnji članekNovi in najbolj zaželeni študijski programi v letu 2020/2021
Naslednji članekZ vitaminom D nad koronavirus: v katerih živilih se nahaja?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.