Sponzorirano

Kultna igrica se s koncem 2020 poslavlja s Facebooka

farm ville
Sponzorirano

Kdo ne pozna kultne igrice Farm Ville? To je igrica, ki je Facebook povzdvignila na višjo raven in zaradi katere smo si v večini kot najstniki naredili Facebook profil. Sama seveda nisem izjema, še danes se velikokrat spomnim na mojo mini kmetijo in se vprašam, če je pšenica že prerasla kokošnjak. A vsega lepega je enkrat konec – in tako se Farm Ville po 11 letih poslavlja s Facebooka.

Farm Ville je nastala leta 2009 in požela takojšnji uspeh. Že po nekaj mesecih je imela več kot 10 milijonov dnevnih uporabnikov. A skozi leta se je ta številka še povečala – igrica je imela na vrhuncu celo 30 milijonov dnevnih uporabnikov.

Zaradi popularnosti se je Zynga odločila, da bo iz Facebookove igrice naredila mobilno aplikacijo. Nova verzija aplikacije, FarmVille_3_, bo na voljo kmalu.

Če pa igrico igraš preko Facebooka, ti priporočamo, da se od svojih živalic kmalu posloviš – za vedno. 31. decembra bo namreč Farm Ville zaprl svoja vrata in tako se bo za vedno končala še ena uspešna zgodba zlate dobe Facebooka.

Urednica portala Študent

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version