Priljubljeno pretočno platformo lahko dobiš noro ceneje

Santa Clara, CA, USA – March 18, 2014: The Nvidia World Headquarters located in Santa Clara. Nvidia is an American global technology company which specializes in the manufacture of graphics processing units.
Foto: wellesenterprises iz iStock

Nvidia trenutno prodaja prednostno stopnjo svoje storitve pretakanja iger v oblaku GeForce Now. Do 20. novembra stane šestmesečna naročnina na ta nivo 29,99 ameriških dolarjev, kar je 40-odstotni popust v primerjavi z običajno ceno 49,99 dolarjev. Akcija je na voljo »novim uporabnikom in obstoječim uporabnikom, ki nadgradijo brezplačno ali enomesečno članstvo Priority, pa tudi tistim, ki imajo aktivno promocijsko akcijo ali darilno kartico«, navaja Nvidia.

Kaj točno je Priority?

Priority je srednja naročniška stopnja storitve GeForce Now. S plačilom zanjo se najdaljša seja podaljša na šest ur, kar je več kot ena ura, ki jo dobiš v brezplačni stopnji. Ponuja tudi ločljivost do 1080p in hitrost do 60 sličic na sekundo. Za 4K / 120 sličic na sekundo boš potreboval Nvidiino stopnjo RTX 3080, ki stane 99,99 dolarjev za šest mesecev. Seveda bo natančna kakovost izkušnje v veliki meri odvisna od hitrosti tvoje internetne povezave.

Imeti moraš podprte igre GeForce Now

Upoštevaj, da boš moral imeti ali kupiti podprte igre v eni od trgovin z računalniškimi igrami, s katerimi se GeForce Now povezuje, če jih želiš predvajati prek storitve (čeprav so na voljo tudi različne brezplačne igre). Podprte trgovine z računalniškimi igrami so Steam, Epic Games Store in Origin.

Ko boš imel igre in naročnino na GeForce Now, bo Nvidiina storitev pretakanja na voljo na številnih napravah, vključno z računalniki Mac in Windows, napravami iOS in Android, Nvidia set-top boxom Shield in celo na nekaterih televizorjih LG.

Twitter NVIDIA GeForce NOW
vir: Twitter NVIDIA GeForce NOW
VIRThe Verge
Prejšnji članekRaziskovalci UM med najboljša dva odstotka na svetu
Naslednji članekJe Univerza v Mariboru dovolj inkluzivna?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.