Prvi gameplay videoigre Spider-Man 2 navdušil oboževalce

Foto: on insomniac

Ena najbolj pričakovanih videoiger leta 2023 je Spider-Man 2 oziroma Marvel’s Spider-Man 2. Je tretji izdelek, ki sledi uspešnicama Spider-Man in Miles Morales iz leta 2018 oziroma 2020. Po tem, ko smo že leta 2021 dobili prve fotografije igre, in januarja letos prvi napovednik. Luč sveta je ugledal tudi prvi gameplay igre, ki so ga delili, in traja približno deset minut.

Kaj vemo o igri Spider-Man 2023?

Pri Insomniacu so z dvema igrama postavili visoko letvico, ki jo želijo preskočiti z drugim delom Spider-Mana. Peter Parker in njegov mlajši varovanec Miles Morales bosta glavna lika v tej prihajajoči igri Marvela. Vrnili se bomo v New York, da bi se spopadli z nastajajočo grožnjo enega najbolj ikoničnih članov galerije zlikovcev Spider-Mana: lovca Kravena (Kraven the Hunter, op. p.).

Prav Kraven bo glavni zlikovec igre, kar pa ne pomeni, da ne bodo prisotni tudi igri. No, med njimi je tudi črna simbiotska obleka oziroma Venom, ki so ga ustvarjalci že napovedali za igro.

V igri se bodo pojavili:

  • Kraven the Hunter
  • The Lizard
  • Wraith
  • Black Cat
  • The Prowler
  • Taskmaster
  • Kingpin

Spider-Man 2 naj bi prispel jeseni 2023

»Vemo, da ste potrpežljivo čakali na več informacij o igri, vključno s tem, kdaj jo boste igrali doma. Čeprav danes ne moremo potrditi datuma, smo na pravi poti za jesen 2023 in upamo, da bomo kmalu lahko delili končni datum izdaje. Spremljajte prihodnje posodobitve Marvelovega Spider-Mana 2, vključno s podatki o izdaji in prednaročilih,« so zapisali pri Sonyju.

Tako smo lahko skoraj sto-odstotno prepričani, da bomo Spider-Man 2 igrali še letos.

Gameplay videoiger Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2 | Gameplay Reveal

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNa vpis za prve letnike srednjih šol se je prijavilo skoraj 23 tisoč kandidatov
Naslednji članekOcena filma: Ko ljubezen spet potrka
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.