Ocena filma: Ko ljubezen spet potrka

Ko ljubezen spet potrka
Ko ljubezen spet potrka Foto: on loveagain

Ko ljubezen spet potrka je ameriška romantična komedija v kateri igrajo Priyanka Chopra, Sam Heughan in Celine Dion. Gre za ameriško predelavo nemškega filma SMS für Dich, a je to bolj zanimivost kot pa dejstvo, saj je film lahko predelava tudi marsikatere romantične komedije iz preteklosti. Režiser in scenarist James C. Strouse nam predstavlja povsem prisrčen film, ki pa si ne pusti zadihati bolj svežega zraka, kar je izredna škoda, ko temelji delujejo tako dobro.

Priyanka Chopra, Celine Dion in Sam Heughan v romantični komediji Ko ljubezen spet potrka

Kaj, če bi vas naključno sporočilo privedlo do ljubezni vašega življenja? Mira Ray, ki preboleva smrt svojega zaročenca, pošlje vrsto prisrčnih sporočil na njegovo staro telefonsko številko – vendar ne ve, da je bila ta številka dodeljena novemu službenemu telefonu novinarja Roba Burnsa. Roba takoj prevzameta iskrenost in ganljive izpovedi sporočil. Ko mu naročijo, naj napiše prispevek o zvezdnici Celine Dion (ta igra samo sebe), jo prosi za pomoč, da ugotovita, kako bi lahko osebno spoznal Miro … in osvojil njeno srce.

Pryianka Chopra in Sam Heughan
Pryianka Chopra in Sam Heughan Foto: on loveagain

Verjetno si lahko gledalci že pred ogledom predstavljajo, kako se bo film odvil, saj tukaj ne odkriva niti mlačne, kaj šele tople vode. Film se lahko začne s šokom, če se v film odpraviš popolnoma brez pričakovanj, ogledanega napovednika ali prebranega opisa. Tolažimo se lahko s tem, da bi šlo lahko veliko slabše, kot lepa primerjava pa je lahko Poročiva se z Jennifer Lopez in Owenom Wilsonom, ki je manj prisrčen od tokratnega filma. Ker v slovenskih kinih res ne dobimo več veliko prisrčnih rom-comov, moramo poseči po letu 2020, kar je škoda. Peticija za vrnitev odličnih romantičnih komedij v kino? Kdorkoli?

Ko ljubezen spet potrka ni novo, a dovolj prisrčno

Priyanka Chopra Jonas in Sam Heughan sta dovolj prisrčna, da jima zaupamo pristnost sveže ljubezni in verjamemo, ko vse ne gre po načrtu. Dialog, prizori in zgodba sicer niso med največjimi mojstrovinami tega leta ali žanra, a so dovolj dobri, da nam je lahko vse skupaj prav všečno. In če nam ni, je tu Celine Dion v svoji debitantski filmski vlogi, kjer igra samo sebe. Seveda, uganil si, nadvse prisrčna je tudi ona. Tisti, ki poznajo zgodbo njenega življenja, bi lahko precej ganjeni ob njenih besedah o preminulem možu.

Sam Heughan in Celine Dion v filmu Ko ljubezen spet potrka
Sam Heughan in Celine Dion v filmu Ko ljubezen spet potrka Foto: on loveagain

Ko ljubezen spet potrka ni prav nič novega v svetu romantičnih komedij, a bi znal biti nadvse prijeten večer ob ogledu. Če te ne navduši mladostniška ljubezen med Pryanko Chopro in Samom Heughanom, je tu Celine Dion z nekaj novimi skladbami, ustvarjenimi prav za film. Lepa nagrada tudi, če ti film ni všeč.

KO LJUBEZEN SPET POTRKA - od 11. maja v kinu

Urednik portala Student.si

PREGLEJ PREGLED
Ko ljubezen spet potrka
Prejšnji članekPrvi gameplay videoigre Spider-Man 2 navdušil oboževalce
Naslednji članekJanja Garnbret z napovedjo, ki bo razveselila mnoge
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

ocena-filma-ko-ljubezen-spet-potrkaKo ljubezen spet potrka je ameriška romantična komedija v kateri igrajo Priyanka Chopra, Sam Heughan in Celine Dion. Gre za ameriško predelavo nemškega filma SMS für Dich, a je to bolj zanimivost kot pa dejstvo, saj je film lahko predelava tudi marsikatere romantične komedije...

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.