Steam bo podelil vsaj 150 igralnih konzol

Steam Deck
Foto: Steam

Družba Valve, ki upravlja s platformo Steam, je na Twitterju objavila obvestilo o prihajajoči podelitvi kompleta Steam Deck. Podjetje bo podarilo en komplet Steam Deck s 512 GB – dražji model – za vsako minuto prenosa nagrade The Game Awards. Vse, kar moraš storiti, je, da se registriraš.

Registracija v Steam prinese brezplačno nagrado

Registriraš se tako, da se prijaviš in klikneš velik modri gumb za registracijo na strani Deck Drop v storitvi Steam. Nato, ko gledaš podelitev nagrad The Game Awards, moraš gledati tudi na spletni strani Steam.tv.

Tvoj Steam račun mora biti tudi v dobrem stanju, kar pomeni, da na njem ne smeš imeti nobenih prepovedi.

Steam Decki ne bodo za vse

Ampak za tiste, ki ne živijo v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu ali EU, registracija ne bo mogoča. To je verjetno posledica stroškov pošiljanja, ki niso tako ugodni za druge dele sveta.

Vendar nekateri ljudje, ki živijo na območjih, kjer je registracija mogoča, se vseeno ne morejo registrirati. Nekaterim je po osvežitvi strani uspelo priti skozi, vendar je bilo pritožb toliko, da je podjetje Valve poslalo uradno izjavo o težavah z registracijo, potem ko je izvedlo nekaj popravkov. Tudi po tem se mnogi še vedno ne morejo registrirati.

»Za ljudi, ki so imeli težave z registracijo, čeprav so bili upravičeni, smo pravkar popravili nekaj stvari na naši strani in vse bi moralo biti v redu,« so dejali pri družbi Valve.

V Sloveniji je registracija mogoča

Tudi mi smo se poskusili registrirati in registracija je potekala brez težav. Dogodek se bo po našem času odvil v petek, 9. 12. 2022, ob 01:30 ponoči. Predvidoma bo trajal dve uri in pol.

Registracija uspešna
vir fotografije: Valve
VIRPC Gamer
Prejšnji članekUniverza na Primorskem novim študentom olajšala delo
Naslednji članekSveti Miklavž nam darove deli, zato tudi mi obdarujmo druge ljudi

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.