Top družabne igre za zimske dni

Ti počasi zmanjkuje idej, kaj delati zvečer? Ne da se ti ven, vse filme si že pogledal, a vseeno bi se raje družil kot pa scrollal po Instagramu. Družabne igre so lahko super izbira za take večere. Zato smo na kup izbrali nekaj top družabnih iger, ki te bodo nostalgično popeljale v otroštvo.

Človek ne jezi se

Večna klasika, ki je lahko zanimiva pri petih ali pri petdesetih letih. Če jo igraš v dobri družbi, je pa še toliko boljše!

Activity

Activity je super ideja za skupine, kjer je več ljudi. Preizkusi se v pantomimi, risanju ali razlaganju. Zagotovo ima to igro vsaj nekdo v štuku in ti jo bo z veseljem posodil ?.

Črka na črko

Slovenska različica Scrabbla je super ideja za lingviste in vse, ki si drznejo se pomeriti z njimi. Pa ti, misliš, da poznaš vse besede? Pomisli še enkrat.

Scrabble ali Črka na črko

Jenga ali stolp

Kdo v skupini je najbolj drzen in kdo najbolj neroden? To lahko hitro izveš z vlečenjem kock iz stolpa. Tisti, ki prvi zruši stolp, speče palačinke. Zveni super!

Dekle podre stolp Jenga

Monopoly

Študiraš ekonomijo in imaš v sebi podjetno žilico? Kmalu boš spoznal svoje sposobnosti, ko boš v dilemi med grajenjem hotela na Šobcu ali kupovanja še ene hiške v Piranu. Igra se lahko zavleče dolgo v noč ali dokler nekdo pač ne obupa in se razjezi, ker mora že v tretje plačati, ker je prišel na hotel v Portorožu. Ups!

Igra Monopoly

Twister

Igra za vse gibčne difovce. Igra se lahko hitro prelevi v pivsko igro, na primer drunk twister, a o tem raje kdaj drugič ?.

Igre s kartami

Primorci imamo briškulo, Štajerci tarok, a enka in remi sta univerzalna. Če pa nihče ni za akcijo, lahko še vedno v sobi igraš pasijanso ?. Si za izziv, da svojega kolega naučiš igro iz tvoje pokrajine?

Karte.

Katera družabna igra pa tebe popelje v otroštvo?

Prejšnji članekBepop spet na sceni
Naslednji članekHuawei v rekordnem času razposlal 200 milijonov telefonov

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.