Bepop spet na sceni

Zmagovalci enega najuspešnejših resničnostnih šovov v Sloveniji, Bepop, so ponovno na glasbeni sceni. Tokrat so v ospredju samo dekleta, tako da je Bepop postal ženski trio. Sestavljajo ga Alenka, Ana in Tinkara, Simon pa se ni odločil za ponovno vrnitev.

Bepop album Bodi Zvezda
Pesmi smo znali na pamet.

V osnovni šoli smo prav zavzeto spremljali Popstars in sama sem navijala predvsem za Tinkaro. Bila sem najsrečnejši otrok na svetu, ko je bila ena izmed zmagovalk. Pesmi njihovega prvega albuma sem znala na pamet, Odpelji me pa sem celo zapela na šolskem tekmovanju v talentih.

Zdaj sem sicer že odrasla in moj okus za glasbo se je spremenil, me pa še vedno prevzame nostalgija, kadar zaslišim njihove pesmi. Na žalost sem pozabila večino besedil, bi se pa verjetno hitro spomnila, če bi večkrat zavrtela pesmi.

Prizor iz koncerta
Takole je bilo v Mariboru, Foto: Saška Kurnik

Skupina že več kot desetletje ni bila del glasbene scene, ampak člani so vseeno ostali prijatelji. Dekleta pa so se zdaj odločila, da želijo spet na oder, tako da si jih že lahko ogledaš na njihovih koncertih in obudiš spomine na otroštvo.

Koliko njihovih pesmi še znaš na pamet?

Urednica revije Študent

Prejšnji članekKako profesionalno izpeljati predstavitev?
Naslednji članekTop družabne igre za zimske dni

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.