Kam na žurko? Vprašaj DJ Umeka!

Ali tudi tebi kdaj zmanjka inspiracije za večerno žurko s prijatelji? Ali pa morda želiš enostavno preizkusiti kaj novega, pa ne veš kam in kdaj? S tem si ne rabiš več beliti glave, saj si sedaj lahko pomagaš z novo aplikacijo Tonight (v prevodu Nocoj), ki ponuja informacije o zabavah in dogajanju, iskanje pa lahko prilagodiš svojemu okusu.

Kdo je ustvaril aplikacijo?

Aplikacijo je ustanovilo startup podjetje Viberate, katerega soustanovitelj je DJ Umek, ki je zagotovo referenca za dobro zabavo. Aplikacija pa tudi dosega odlične rezultate, saj se je hitro zavihtela na vrh lestvic.

Kaj ponuja?

Z aplikacijo lahko torej odkrivamo, kaj in kje se dogaja, iskanje pa lahko popolnoma prilagodimo svojemu okusu. Za vsakega se kaj najde, saj aplikacija pokriva že 100 tisoč glasbenih prizorišč, klubov in barov ter več kot 350 tisoč glasbenikov iz najrazličnejših žanrov. Vstopnico lahko kupiš kar preko aplikacije in si ogledaš vse podrobnosti o dogajanju. Poleg tega pa se uporabniki potegujejo tudi za privlačne nagrade v obliki vstopnic, za najrazličnejše dogodke. Za vse tiste, ki rokujete z androidom ali Iphonom, je aplikacija brezplačna.

Kje jo lahko uporabimo?

Tonight pokriva večja slovenska mesta (predvsem Ljubljano, tudi Maribor, Celje …) in pa nekatera evropske mesta: Beograd, Zagreb, Berlin, London, Barcelona in Amsterdam.

Gremo na žurko!

Pri planiranju odlične žurke ne pozabi na dobro voljo in še boljšo družbo, ampak izgleda, da tudi aplikacija Tonight lahko prinese svoj delež pri tem. Škoditi ne more. 🙂

via GIPHY

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Prejšnji članekJanuar – mesec neuresničenih zaobljub
Naslednji članekZakaj je pomanjkanje spanja slabo za tvoje telo?

Novinarka in urednica revije Dijak 2019

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.