Ali si že okrasil stanovanje?

Lučke

So itak osnova in brez njih si ne predstavljamo decembrskega vzdušja. Navesiš jih lahko na smrekico, po oknu, po celem notranjem prostoru ali pa okrasiš zunanjost hiše. Samo preveri, da res delajo, preden jih začneš obešat.

Okrašena hiša

Božično drevo

Bor, jelka, smreka, ali karkoli že imaš. Umetne že imajo svoj podstavek, za naravno pa boš rabil nekaj domišljije. Zadnja leta se vse bolj uveljavljajo posajene smrekice, ki jih lahko reuse-aš vsako leto. Letošnji hit so dreveščki iz lesa.

Božična drevesa

Uporabiš lahko klasične bunke različnih barv. Vedno več ljudi se odloča za lesene okraske (ja, les je vedno bolj in). Če imaš dobro idejo, okraske ustvari kar sam. Ne pozabi na veliko zvezdo na vrhu!

Praznična miza

Tudi lepo pripravljena miza je okras prostora. Uporabi praznične prtičke, svečke, dišeče palčke. Čudovit pogrinjek bo vzpodbudil apetit. Ne pozabi na praznično playlisto, ki bo ustvarila prav posebno decembrsko vzdušje.

Okrašena miza

KulinarikaBožični piškoti

Odišavi celo stanovanje s pravkar pečenimi piškoti ali bananinim kruhom. Razveseli svoje bližnje s kuhančkom ali vročim čajem. Hrana (in pijača) je univerzalen izgovor za druženje z ljudmi, ki jih imaš rad.

 

Prejšnji članekIdeje za trajnostna božična darila
Naslednji članekDelo preko študentskega servisa – kaj imam jaz od tega?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.