Najbolj zaželene ženske ta hip

Najbolj zaželene ženske ta hip
Najbolj zaželene ženske ta hip Foto: David Keinne on mojaidea

Vrhunska komedija Trio Pupe se je s stoto uprizoritvijo vrnila na gledališke odre. V razprodani dvorani ljubljanskega Siti Teatra je komedija, podpisana s strani Gašperja Tiča, nadvse prepričala obiskovalce, ki niso mogli skriti navdušenja ob uri in pol čistega smeha. Produkcija Koprskega Gledališča, z režiserjem Jako Ivancem, je že pred leti ustvarila nepozabno gledališko predstavo, kjer izstopajo najboljši igralci, kot so Uroš Smolej, Daniel Malalan in Rok Matek. Jubilejno predstavo si je ponovno ogledala tudi igralka in bivša soproga Gašperja Tiča, Nataša Tič Ralijan.

Znani obrazi navdušeni nad glasbeno predstavo

Večer smeha je pustil odmev med občinstvom ob 100. ponovitvi predstave, kjer so bili prisotni številni znani obrazi. Predstava je navdušila tudi predsednico države Natašo Pirc Musar, ki je dan zaključila s sproščenim večerom in polno mero smeha. Pevko Nušo Derendo pa je prevzela zgodba, prepletena s koroškim in primorskim dialektom ter rdečo nitjo čakanja oporoke.

Najbolj zaželene ženske ta hip so Trio Pupe
Najbolj zaželene ženske ta hip so Trio Pupe Foto: David Keinne on mojaidea

“Zanimivo je, kako oporoka v sorodstvu vedno zaneti ogenj, zato je bila tudi ta predstava dober opomnik, da bom za to poskrbela vnaprej,” pravi Nuša. Med občinstvom smo opazili tudi voditeljico in igralko Melani Mekicar, ki je iz dvorane odšla nasmejana in dodala, da je Uroš Smolej kot Donatella res “dobra baba”. Všeč ji je “drag” kultura, kjer se moški za potrebe odra in showa preoblečejo v žensko. Vsi trije igralci so dokazali, kako vrhunski so, to pa potrjuje tudi Nastja Vodenik, pevka vokalne skupine Perpetuum Jazzile. “Ni samo zabavno, ko se moški igralci oblečejo v ženske, ampak ta celotna zmeda in preplet vrhunskega teksta dokazuje, kako popolna je stvaritev Trio Pupe,” je dodala Nastja.

Najbolj zaželene ženske ta hip so Trio Pupe
Najbolj zaželene ženske ta hip so Trio Pupe Foto: David Keinne on mojaidea

Sprostitev in uspeh komedije sta zagotovljena

Predstava pripoveduje o sestrah Donatelli, Fiorelli in Mariji, ki jih poleg skupnega očeta (materi sta dve) druži ljubezen do popevk iz petdesetih let prejšnjega stoletja in nastopanje pod skupnim imenom Trio Pupe. Za tokratni koncert se zdi, da bi lahko bil njihov zadnji skupni nastop, saj ta mineva v pričakovanju očetove dediščine, od katere si največji delež ter z njo možnost za “osamosvojitev” in solistično kariero obeta atraktivna in dominantna Donatella. Med sestrami vzniknejo stare zamere, in zdi se, da se pripravljajo na svoj zadnji skupni nastop. Donatella neusmiljeno in žaljivo strelja z vsemi topovi, simpatična in obilna Fiorella, ki jo z Donatello druži tudi skupna mati, ostaja ravnodušna in šaljiva, a je sposobna nasprotnico “zabiti” v trenutku, medtem ko konzervativna Marija panično trudi miriti strasti.

Najbolj zaželene ženske ta hip so Trio Pupe
Najbolj zaželene ženske ta hip so Trio Pupe Foto: David Keinne on mojaidea

Trio Pupe je s stoto predstavo on kozarcu dobre penine JP. Chenet napovedala novo popotovanje po Sloveniji. Sledite jim na socialnih medijih, da boste pravočasno izvedeli, kdaj bodo navduševali tudi v vaših krajih. Verjamemo, da bomo kmalu priča novemu mejniku in jubilejni predstavi Trio Pupe.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.