Samozaložniki slovenskih knjig imajo svojo spletno stran!

Samozaložniki Slovenije so že več let pogonska sila literarnega ustvarjanja, ki z vsakim letom pridobiva na zaupanju bralcev. Zdaj so skupaj soustvarili tudi spletno stran Samozaložniki slovenskih knjig, kjer lahko njihovi bralci in vsi drugi najdejo marsikaj. Vse od avtorjev do tedenskih novic in nagradnih iger.

Samozaložniki slovenskih knjig so pozdravili svojo spletno stran

»Z res velikim veseljem sporočam vsem našim bralcem in podpornikom, da smo s skupnimi močmi ustvarili spletno stran,« so zapisali v objavi v njihovi Facebook skupini BEREMO KNJIGE pri Samozaložnikih slovenskih knjig. Do trenutka objave spletne strani so bili njihovi profili na družbenih omrežjih polni objav z zanimivimi informacijami, izidi knjig, nasveti za nove avtorje in drugimi rečmi. Zdaj se to lahko najde na enem mestu.

»Na naši spletni strani boste našli pisatelje in pisateljice, ki smo se odločili podati se na pot založništva v okviru samostojne ustvarjalne in finančne pustolovščine. Z veliko ljubeznijo ustvarjamo svoja dela in sami najdemo uradno priznane kvalificirane lektorje, urednike za kvaliteten uredniški pregled, dobre grafične oblikovalce za oblikovanje notranjosti knjig, prelome in naslovnice. Sodelujemo z domačimi umetniki in ilustratorji za ilustracije naših slikanic. Poiščemo tiskarje, ki skrbno delajo na kvalitetnem tisku knjig, ki so jim zaupane in sami poskrbimo za promocijo naših del, ki jih pošiljamo med bralce,« je zapisano na domači strani, ki nas prijazno pozdravi in takoj predstavi vse pomembne informacije.

Spletna stran Samozaložniki slovenskih knjig je že aktivna in čaka na tvoj obisk.

Kaj lahko najdeš na spletni strani Samozaložniki slovenskih knjig?

  • pisatelje in pisateljice s strani Samozaložniki slovenskih knjig. Vsak je predstavljen na svoji strani, najdeš pa jih lahko po zvrsteh knjig, ki te zanimajo ali po abecednem vrstnem redu. Pri vsakem od njih najdeš čisto vse podatke, da jih lahko tudi osebno kontaktiraš;
  • predstavljene so vse knjižne novosti, ki so izšle pred kratkim;
  • najave izidov novih knjig;
  • prebereš si lahko najbolj aktualne tedenske novice;
  • zbrali so najbolj zanimiva dejstva o samozaložništvu v Sloveniji in po svetu;
  • priznanja, ki so jih prejeli avtorji in dela in
  • prispevki o avtorjih in njihovih delih ter uspehih.

Slikanice za otroke: poučne, pravljične in kuharske; knjige za otroke, mladinske knjige, pustolovske knjige, romantični romani, ljubezenski romani, erotični romani, romani za osebnostno rast, pesniške zbirke, osebne izpovedi, psihološki trilerji, duhovni romani, zbirke kratkih zgodb, potopise.

Beremo knjige pri samozaložnikih slovenskih knjig
Beremo knjige pri samozaložnikih slovenskih knjig

Branje samozaložniških del skriva mnogo lepega

Branje knjig je že samo po sebi način za sproščanje in učenje. Gre za proces, ki je pri vsakemu posamezniku drugačen in se razlikuje po žanrih, količini prebranega, hitrosti in samem načinu branja. Samozaložništvo je v Sloveniji šele v zadnjih letih pridobilo na zaupanju nekoliko širše javnosti in to mu vrača večkratno. Gre za raznoliko skupino polno kakovosti in čudovitega branja. Vsak bralec naj v koledarskem letu prebere vsaj eno ali dve samozaložniški deli in s tem bo storil veliko dobrega zase in za avtorja.

Katero samozaložniško delo si nazadnje prebral in ga priporočaš drugim? Zapiši ga v komentar, da ga preberemo tudi mi.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNapovednik serije Gospodar prstanov: Prstani moči in prvi nemir oboževalcev
Naslednji članekOdkrili planet, na katerem bi lahko obstajalo življenje?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.