Slovenski Comic Con: Na meji nevidnega

Tisti, ki spremljate filme in serije veste, da so te konvencije tisto, kar nam ponavadi da večino napovednikov in novosti o filmih in serijah. Slovenski sicer ni tako velik pa vseeno nekaj najboljšega kar se je zgodilo v Sloveniji glede filmov in »nerd« stvari.

Dogajanje

Skozi cel dan potekajo predavanja, okrogle mize, predvajanja filmov in pogovori z udeleženci. Prihajajo iz sveta ustvarjanja filmov, knjig in serij v Sloveniji in bližje. Ker pa si je konvencija dom našla na Gospodarskem razstavišču, je tudi polno stojnic. Tam se prodajajo računalniške igre, družabne igre, obiskovalci pa si lahko ogledajo tudi razstave, ki jih imajo sodelujoči.

Kotiček za igranje iger
Kotiček za igranje iger.

Pomembno za nas

Ljudje hodijo okoli oblečeni v kostume iz tvojih najljubših izmišljenih junakov. Prav z vsako osebo, ki je tisti dan tam, lahko spregovoriš o kakršnikoli temi iz tega sveta. Tako sem se jaz eno uro pogovarjal s prodajalcem, ko sem si ogledoval družabno igro o Igri prestolov. Pogovori so nanesli na like, snemanje, knjige, zadnjo sezono in vse ostalo. Bilo je super.

Za ovinkom te čaka pismo za Bradavičarko
Za ovinkom te čaka pismo za Bradavičarko.

Pripadanje

Če misliš, da si malo »off«, boš tukaj našel svoj dom. Če misliš, da bi bolje živel v kateremkoli drugem svetu, ti ni treba daleč. Tukaj boš užival na polno in izvedel ogromno novih stvari, ter spoznal nove ljudi. Morda boš videl tudi Cersei ali pa Grooota. Predvsem pa boš odšteval od 365, kolikor dni je do naslednje konvencije, ki jo odlično prirerajo ustvarjalci Na meji nevidnega in njihovi kompanjoni.

Na meji nevidnega
Na meji nevidnega.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKako preboleti varanje
Naslednji članekPovežimo se, združimo moči ter skupaj recimo ne nasilju

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.