Kako preboleti varanje

Nekdo te je prevaral. Počutiš se kakor steklo, ki se je razbilo na tisoče koščkov. Začel se boš sestavljati nazaj, počasi, kos za kosom. A bolj ko bo celota izpolnjena, bolj boš videl majhne brazgotine. In te brazgotine niso slabe. Te brazgotine si ti sam in pišejo tvojo zgodbo. Do začetka te zgodbe pa ti lahko pomagamo z nekaj nasveti, ki pomagajo pri tem.

Pogovor s prijateljem

Čustva, ki so se ti nabrala, ne drži v sebi. Najbolje je, če se pogovoriš z nekom, ki te posluša. Povej mu vse kar ti leži na duši. In tako ti jaz povem, da ti bo boljše.

Pogovor pomaga

Bodi ustvarjalen

Izkoristi vsa ta čustva in delaj stvari za dušo. Začni teči, riši, barvaj ali pa piši pesmi. Veliko mojstrovin je nastalo v težkih trenutkih. Tako boš tudi ti iz te situacije postal nova oseba, ki je mojstrovina.

Si mojstrovina

Oko za oko

Verjetno tako ne bo pri vseh, ampak lahko vrneš nazaj to, kar ti je naredila ljubljena oseba.

Oko za oko

Pojdita skozi težave

Vedi, da nisi ti tisti, ki je kriv za to, kar se je zgodilo. Če se odločita ostati skupaj se morata pogovarjati. In to bolj kakor sta se kadarkoli. Zaupanje se mora povrniti, ljubezen mora zagoreti in vidva morata obstati.

Težko bo.

Ni hudega, če gresta svojo pot

Nihče te ne bo postrani gledal, če se odločiš iti svojo pot. Stran od te osebe, ki te je prizadela. Začni novo poglavje. Vse bo v redu.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekDave Chappelle: Sticks & Stones
Naslednji članekSlovenski Comic Con: Na meji nevidnega
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.