Letošnja dobrodelna zgodba Škisove tržnice spisana z Anino Zvezdico

Škisova tržnica, ki bo letos potekala v četrtek, 10. maja 2018, na zelenici na Kardeljevi ploščadi, vsako leto pomisli tudi na dobrodelnost, in kako narediti svet nekoliko lepši in svetlejši. Letos se je zgodba Škisove tržnice prepletla z zgodbo Anine Zvezdice, ki riše nasmeh na obrazih že mnogo let.

Škisova tržnica s svojim pestrim dnevnim dogajanjanjem, kjer študentski klubi predstavljajo svoje lokalne dobrote, partnerji, ki pripravljajo ugodnost in presenečenja za obiskovalce, mednarodni otoček, kjer lahko spoznate tudi študente tujih držav in celotno spremljevalno dogajanje, obiskovalcem nudi sproščeno druženje in veliko zabave. Večerni del, ki na glavnem in elektro odru, množice popelje v brezskrben večer in jim nudi širok spekter glasbenih izvajalcev. A poleg tega Škisova tržnica vsako leto nameni svoj čas in sredstva tudi dobrodelnosti.  

 V zadnjih dveh preteklih letih smo sodelovali z glasbenim dobrodelnim projektom 20 za 20 Marka Soršaka-Sokija, v okviru katerega smo skupaj s študentskimi klubi obdarili več kot 20 osnovnih šol in podarili glasbila za otroke.  

 Letos pa smo začeli pisati novo zgodbo z dobrodelno organizacijo Anina Zvezdica. Anina Zvezdica že vrsto let zbira hrano in jo podari pomoči najbolj potrebnim. Ker Škisova tržnica stremi k ozaveščanju mladih, da morajo delati dobro in pomisliti tudi na soljudi, ki potrebujejo našo pomoč. Ekipa Škisova tržnice je v prejšnjem tednu že nakupila živila v trgovini Spar in jih predala Anini Zvezdici. Kako je potekalo nakupovanje, si lahko pogledate v priloženem videju.
 
Ker pa s Škisovo tržnico nočemo zaključiti zgodbe, smo k sodelovanju povabili tudi študentske klube, ki bodo lahko do konca leta pridno zbirali živila in s tem naredili nekaj za boljši jutri.  

 Za Anino Zvezdico pa lahko darujete vsi ostali. Nekaj majhnega, lahko nekomu predstavlja veliko več. Informacije o darovanju lahko najdete na spletni strani www.aninazvezdica.si ali pa jih spremljate na njihovem Facebook profilu.  
 
“Svet je majhen, vse je mogoče… In to je šele začetek.”

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.