Zanimive in drugačne počitnice za mlade in mlade po duši

Vsako poletje se na otoku Pašman v centru Harmony že več kot 20 let srečujejo mladi in malo manj mladi raziskovalci življenja. Skozi različne delavnice, seminarje in meditacije odkrivajo globine sebe, življenja in univerzuma ter širijo svojo zavest. Da bi bilo raziskovanje še bolj uspešno, se z jutranjimi vadbami (joga, tek, energijske vaje), vegetarijansko prehrano in očiščevalnimi čaji poskrbi tudi za telo. Na ta način se energija prečisti in harmonizira.


Center harmony je poleg osnovnega programa samorazvoja center druženja vseh, ki v življenju iščejo nekaj več, vseh, ki si želijo srčnih, iskrenih in pristnih odnosov, vseh, ki so prepričani, da je življenje lahko lepo, dobro in ki si želijo z delom na sebi ustvarjati lepšo in srečnejšo družbo. Veliko je druženja, plesa, glasbe, smeha in radosti in nemalokrat se ravno tu razvijejo lepa in dolga življenjska prijateljstva. Vzdušje je domače in zelo odprto.


Udeleženci programa, kot tudi voditelji programov, prihajajo  iz različnih evropskih držav: Hrvaška, Italija, Srbija, Bosna, Avstrija, Nemčija, Poljska, itd. … seveda pa je največ gostov prav iz Slovenije. Zato je iz Slovenije organiziran tudi skupni avtobusni prevoz, ki goste pripelje direkt na recepcijo centra. Gostje pridejo s prijatelji, sami ali pa z družino, za vse je poskrbljeno.  Če želite poskusiti drugačen dopust in se pridružiti »družinici HARMONY«, obiščite otok Pašman od 15. 6. – 7. 9. 2018.

Več informacij:

www.harmony.hr/slharmony.slovenija@gmail.com ali Urška  040 381 160 (od 15h18h)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.