NFBAC vabi na ekskurzijo

NFBAC organizira in vabi na ekskurzijo v Moskvo in Baku. Na ekskurziji si boste lahko ogledali ruska in mednarodna podjetja, nekatere fakultete, državne institucije in mednarodne organizacije.

Network for Business and Academic Cooperation (NFBAC) organizira in vabi na strokovno ekskurzijo v Moskvo in Baku. Na ekskurziji si boste lahko ogledali nekatera ruska in mednarodna podjetja, akademske institucije (fakultete) in državne institucije ter mednarodne organizacije.

 

Organiziran bo tudi ogled znamenitosti po Moskvi. Udeleženci lahko ekskurzijo zaključijo v Moskvi ali pa jo nadaljujejo v Baku, Azerbajdžan, kjer se bodo lahko družili s člani skupine NFBAC.

 

Udeleženci krijejo stroške sami. Vsi, ki se radi udeležili udeležili ekskurzije in ste pripravljeni sodelovati pri organizaciji in sooblikovanju programa ste vabljeni k prijavi na: mail@nfbac-society.eu. V prijavo priložite kratko spremno pismo, zakaj se želite udeležiti ekskurzije ter kontaktne podatke. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do 23.3.2013

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.