Od ideje do podjetja v enem vikendu

Ljubljana startup je tridnevni dogodek, ki traja od petka popoldan do nedelje zvečer in sicer med 24. in 26. majem v Tehnološkem parku Ljubljana.

Tehnološki park Ljubljana in društvo TOPEF organizirata dogodek Ljubljana startup med

24. 5. do 26.5. 2013 v Tehnološkem parku Ljubljana, Blok B, pritličje.

 

Ljubljana Startup (Ljubkovalno LJUP) je tridnevni dogodek, ki traja od petka popoldan do nedelje zvečer. V petek popoldne se udeleženci dogodka zberejo in pričnejo s predstavitvijo svojih poslovnih idej. Izberejo se najboljše ideje in nato se tvorijo skupine udeležencev z različnimi komplementarnimi znanji, potrebnimi za realizacijo teh idej. Ekipe imajo nato cel vikend čas, da iz osnovne zamisli pripravijo zanimiv prototip, ki ga predstavijo v nedeljo zvečer na zaključnem dogodku pred komisijo.

Prijavijo se lahko vsi zainteresirani, dijaki, študentje, zaposleni, ki si želijo podjetniške izkušnje. Zavedati se morate da gre za poseben dogodek, in je kako dolgo se bo delalo zelo odvisno od motiviranosti in zagnanosti ekipe. Pričakujete lahko tudi, da se bo spalo bolj malo, saj je cilj v 54 urah dokončati in pred angelskimi investitorji predstaviti nov izdelek. Na kraju dogodka bodo zagotovljene možnosti za spanje.

 

Vsi zainteresirani se lahko prijavite preko spletne strani z izpolnjenim obrazcem. Prijavnino 20 € poravnate v petek 24. maja na samem dogodku pred otvoritveno slovesnostjo. Plačilo je možno le v gotovini in je pogoj za sodelovanje. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.