PRI NOVOLETNIH DARILIH BODITE INOVATIVNI

To leto se izkažite in navdušite vse, ki vam veliko pomenijo. Pokažite svojo inovativno plat. Tisti, ki te plati nimate, pa si pomagajte s spodnjimi idejami.
PONUDITE UNIKATNO DARILO LJUBLJENI OSEBI
Razmišljate o tem, kaj podariti najdražjim? Ali prijatelju vsako leto kupite enako oz. podobno darilo? Ne bodite tako konzervativni. Letos se izkažite z uporabnim in unikatnim darilom. Izberite darilo po vašem okusu in po okusu vaše najdražje osebe. Kako? Čisto enostavno. Preko internetne strani darila.unikati.eu izpolnite obrazec, napišite, kakšno darilo želite, kakšne želje in motive imate, dodajte še vašo telefonsko številko in unikatno darilo je vaše. Podarite ga svojemu prijatelju, fantu, možu, ženi, mami ali očetu. Lahko izbirate med darili za abrahama, darili za dame, za gostince, novoletnimi darili, poročnimi darili, poslovnimi darili, posebnimi darili in še in še idej se najde. Takšno darilo posamezniku pomeni veliko več kot navadno darilo. Posameznik se zave, da je nekaj posebnega, saj ste mu podarili nekaj unikatnega in neponovljivega.

ZELO SRČKANO, PRIKUPNO DARILO, KI JE NEKAJ POSEBNEGA
Govorim o navadnih cvetlicah. Cvetlice so danes že zelo vsakdanje in dobro prakticiran način, da nekomu izkažemo naklonjenost. Mislim, da se nobeno dekle ne more upreti čarom svojega snubca, ki jo začara z rdečo vrtnico ali prečudovito orhidejo. A dekleta danes postajamo vse bolj zahtevna in slej kot prej si želimo nekaj novega. Na žalost bodo fantje v Sloveniji dekletom še vedno kupovali navadno cvetje, v tujini pa obstaja inovativno darilo, ki si ga lahko ogledate preko interneta pod naslovom speakingroses.com. Gre za čisto prave cvetlice, sveže cvetlice, ki imajo na svojem cvetu natisnjeno sliko, ime ali verz. Predstavljajte si belo vrtnico, ki jo dobi nevesta od ženina, na njej pa je natisnjena njuna skupna slika. Kako lepo mora izpasti rdeča vrtnica, ki ti jo podari fant in na njej z zlatim tiskom piše »ljubim te«. Te cvetlice so res prisrčne in so nekaj posebnega.

ČOKOLADA MALO DRUGAČE
Bliža se čas obdarovanj, vi pa še vedno ne veste, kaj bi podarili svojim poslovnim partnerjem. Čokolada na malo drugačen način je popolno darilo za vašo sladkosnedo prijateljico. Čokoladnica d.o.o. iz Črnuč nam ponuja čudovito darilo za poslovne partnerje. Izdelajo nam lahko reliefno tablico z imenom oz. logotipom podjetja, ki nam jo zapakirajo v luksuzno škatlo. Prijatelju ali prijateljici pa lahko podarimo čokoladno umetnino, npr. steznik iz čokolade. Izbiramo lahko tudi med različnimi darilnimi paketi, ki so nekaj posebnega.

MALENKOST, KI VAM OGREJE SRCE
V prodajalnah so že na voljo prikupna pisala, na katerih so vgravirana različna imena. Na nekaterih so vgravirane le začetne črke imena, poleg tega pa je k vsakemu imenu dodano še posvetilo. Izberite pisalo, na katerem je napisano ime tvoje drage oz. dragega, in ga navdušite z ljubkim posvetilom. Namesto imena so na pisalih tudi besede: dobra hči, dober oče, dobra mama. Prav prikupno novoletno darilo za mamo.

IZDELAJ SAM
Če ne želite vsega bogastva zapraviti za praznična obdarovanja, pa poiščite svojo umetniško žilico in darilo izdelajte sami. Darilo, ki ga izdelaš sam, je bolj osebno kot kupljeno darilo. Predvsem pa osebi, ki ji ga podariš, pomeni zelo veliko. V trgovinah z materialom za izdelavo voščilnic, vaz, sveč, rutk itd. imajo zelo veliko pripomočkov in detajlov za izdelovanje unikatov doma. Kupite malo lepila, nekaj biserov, malo barv in izdelajte božično vazo za prijateljico. Navdušena bo tudi nad ročno izdelanim nakitom, ki ga bo lahko nosila skozi vse leto. Moderni so različni modni dodatki, npr. ruta za okoli vratu. Zakaj ne bi bila unikatna in porisana tako, kot je všeč vaši ljubi osebi? Bodite inovativni in pokažite prijateljem in sorodnikom, da jih imate radi.

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.