Ron Jeremy in sostanovalka

Druga polovica novembra je običajno čas, ko se že začnejo žurke in praznovanja VD-ja (veseli december). Osebno slavja začnem z martinovanjem ali dvema, sledi Miklavž, nato pa postopoma skoraj vsi vikendi z vrhuncem za Silvestra.

Na martinovanju sem spoznal Eleno – dolgi rjavi lasje, postava, kot je treba, bila je zabavna in predvsem samska. Ker sem bil s svojo družbo, sva si le izmenjala številki in odšla vsak svojo pot. Dva dneva kasneje, ko se je silovit tiger, ki je nastal kot posledica martinovanja, pomiril, zberem dobro mero poguma in pokličem Eleno. Očitno je čakala, da jo pokličem – vsekakor dober znak. Dogovoriva se za pijačo na kraju zločina – isti bar, kjer sva se srečala prvič. Naročim pivo, ona bambus in debata hitro steče. Po približno pol ure pogovora, ko ravno razlagam neko blazno zanimivo zgodbo – vsaj tako se mi je zdelo –, me prekine in vpraša: „Greva pit shote?“ Pozitivno presenečen nad njeno idejo se seveda takoj strinjam in takoj pade runda štoka in jacka … Tej rundi seveda sledi še ena. In še ena … In tako dalje, dokler se ne znajdeva nazaj v njenem študentskem stanovanju – sostanovalke k sreči ni bilo, saj sva v najinem opitem stanju povzročala precej hrupa. Stanovanje je bilo klasično študentsko, majhna kuhinja in dve še manjši sobi. Elena skoči name in kot filmski junak jo odnesem v prvo sobo in vržem na posteljo.

Preden nadaljujem, moram priznati, da je seks za moškega lahko precej stresen. Ženske nas ocenjujete po naši tehniki, velikosti, poraščenosti, predigri in še kaj bi se našlo. Na drugi strani se morate ve le sleči in smo več kot zadovoljni. Največji problem je pa itak kontrola oziroma bolje povedano samokontrola. Nočemo, da po seksu izjavite kaj v smislu: „That was the best ten seconds ever!“ Medtem ko se moramo moški torej držati nazaj in paziti, da nam ne pride prekmalu, ženske lahko uživate od prve do zadnje sekunde (z upanjem, da je teh sekund vsaj za 10 minut ali več).

Toda na vsake toliko časa se zgodi, da imamo tipi res dober dan – že pri predigri veš, da bo danes „tvoj dan“ –, danes boš lahko kot Ron Jeremy in seksal, kolikor dolgo boš hotel! Nekaj podobnega mi je namreč šlo po (pijani) glavi, medtem ko me je Elena slačila in seveda ne bom ostal dolžan.

Njeno telo je golo še bolj popolno, kot sem si predstavljal, in po ravno prav dolgi predigri me že dobesedno prosi, naj preidem na „main event“. Ni mi bilo treba dvakrat reči in mine ena minuta, mineta dve minuti, pet minut, deset minut, dvajset minut – uživam kot še nikoli –, Elena mi vztrajno sledi pri novih položajih in nič ni videti, da bi hotela, da se stvar zaključi.

Najino harmonijo pa kar naenkrat zmoti ženski krik: „Elena, kaj delaš v moji sobi?“ Bila je njena sostanovalka, katere seveda tudi nisva slišala, ko je vstopila v stanovanje. Očitno sem se zmotil pri sobi in Eleno nesel v sobo njene sostanovalke – pač Murphy – imaš 50 : 50 možnosti, da zadeneš pravo, a seveda zmeraj izberem napačno. Harmonija in moj popoln užitek se končata v sekundi in Elena panično skoči z mene, se ogrne z odejo in se začne opravičevati sostanovalki, ki histerično kriči na oba. Jaz samo ležim in ignoriram njun prepir – soba se vrti, ravno prav sem pijan, edini problem je seveda, da še vedno „salutiram“. Ker je Elena vzela odejo, ležim nag na postelji njene sostanovalke in se smejim samemu sebi: „To bo še dobra zgodbica …“

P. S. Ron Jeremy je eden najbolj znanih igralcev v filmih za odrasle (info za vse ženske – moški ste to seveda vedeli …).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.