Schengenfest in the City ali najbolj seksi žur v mestu

Organizator koncertnega dogodka Schengenfest in the City KUD Bela krajina, ki bi moral biti danes, 3. 12. 2010 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljaniobvešča, da je zaradi vremenskih razmer primoran prestaviti dogodek za nedoločen čas.

Vse kupce vstopnic tudi obveščajo, da lahko denar za kupljene vstopnice vrnejo in prevzamejo denar na prodajnih mestih, kjer so jih kupili. Lahko pa jih obdržijo in bodo veljale za novi datum koncerta, oziroma po želji tudi za poletni Schengenfest 2011, ki bo konec julija v Vinici v Beli krajini.
Organizator dogodka se za nastalo situacijo opravičuje in prosi za razumevanje.

Načrt je bil:
Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se bodo ob 20. uri začeli trije veliki samostojni koncerti in sicer: Magnifico in Turbolentza, Alien & the Band, Boban i Marko Marković orkestar, kot poseben gost bo nastopil še Pero Lovšin s skupino Legalo kriminalo in vsem znani slovenski talenti- plesna skupina Maestro.Razočaranje je najbrž novica, da je zagrebška skupina Jinx zaradi bolezni odpovedala vse nastope do nadaljnjega, med drugim tudi današnjega. Kljub temu bodo za dober žur zagotovo poskrbela prej našteta imena, žur pa naj bi trajal (dobesedno) do jutranjih ur- zraven vseh koncertov so obljubljena še razna presenečenja, ki bodo celotno dogajanje popeljale do konca okoli 4. ure zjutraj.

Kljub temu je Schengenfest in the City svojevrstno doživetje, saj bo prvič potekal v Ljubljani in to le en dan. Da spomnimo- Schengenfest je v osnovi 3- dnevni festival pod sloganom »Nismo največji, smo pa najbolj seksi«, ki vsako leto ob Kolpo privabi več tako slovenskih, kot tudi hrvaških obiskovalcev.

Organizatorji torej obljubljajo, da bo današnji dogodek zagotovo najbolj seksi žur v mestu, o tem pa se prepričajte sami. Vstopnice so na voljo v predprodaji na vseh Eventimovih mestih po ceni 24 evrov, za študente in dijake pa na vseh E-Študentskih servisih za 19 evrov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.