Siddartha »razturala« na plavajočem odru v Simonovem zalivu

Končno smo dočakali prvovrsten nastop na plavajočem odru na morju. Skupina Siddharta je izvedla odličen spektakel v Simonovem zalivu v Izoli, kateri se je začel približno ob deseti uri in je trajal nekje do polnoči.

»Imate pred tovrstnim nastopom kaj treme?« je bilo prvo vprašanje, katerega smo postavili skupini Siddharta. Z nasmeškom na ustih smo dobili odgovor: »Mejčkn!«, katerega nam je pevec skupine Tomi ponazoril tudi z rahlo razširjenimi prsti.

Seveda smo bili radovedni tudi glede samih priprav, katere so po besedah članov skupine potekale nemoteno in približno tri ure. Seveda se niso mogli izogniti pripekajočem soncu, katero jih je spremljalo skozi postopek.

Skozi celoten koncert so nas spremljali raznovrstni svetlobni efekti, ki so delovali po ritmu njihovih novih in starih uspešnic. Med obalo in odrom je bilo približno petdeset metrov morja, katerega so nekateri izmed obiskovalcev tudi razburkali. Med prevlado mladostnikov, smo med obiskovalci koncerta srečali tako mlajše kot starejše obiskovalce, med katerimi so nekateri plesali tudi po mizah.

Na koncu že dokazanega spektakla, smo doživeli še eno presenečenje. Nepozaben ognjemet in skok članov skupine v morje ter kasnejši pozdrav najbolj vztrajnih oboževalcev ob zaščitni graji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.