Škisova tržnica 2019 te vabi v svoje vrste

Brainstormanje v pozne večerne ure, iskanje sponzorjev, sestavljanje programa, oblikovanje tržnih strategij, švicanje na dan dogodka ter mogočna sprostitev in občutek izpopolnjenosti, ko je konec. Vse to so občutki, ki jih mora vsak doživeti vsaj enkrat v svojem življenju!

Delo na projektih je v študentskih letih tisto, ki ti da veliko pozitivnih izkušenj in veščin, za katere prej nisi vedel, da jih imaš. Pridobiš debelo kožo in spoznaš, da si sposoben marsičesa. Poleg tega si nabereš veliko vez in poznanstev ter ustvariš nova dragocena prijateljstva.

Išče se ekipa Škisove tržnice 2019

In kateri projekt je boljši za vse to, kot največji študentski dogodek v Sloveniji? Ja, prav si slišal! Če imaš rad festivalsko delo, rad ustvarjaš nove vsebine, imaš veliko idej in rad delaš v skupini, ne spreglej te priložnosti!

Zveza ŠKIS razpisuje mesta v ekipi Škisove tržnice 2019! Iščejo se nadobudneži, ki bi sodelovali v sedmih področjih: ekipa tehnike, ekipa večernega programa, ekipa popoldanskega programa, ekipa marketinga, ekipa trženja, ekipa gostinstva in ekipa PR/protokola.

Da se lahko prijaviš, moraš imeti status študenta vsaj še do oktobra 2019, zaželjena pa je tudi samoiniciativnost, kreativnost in želja po delu v skupini.

Če se najdeš v opisu, hitro skoči na spletno stran Zveze ŠKIS in se prijavi v ekipo najbolj odmevnega dogodka v študijskem letu. Zagotovo ti ne bo žal!

Prejšnji članekAkeš ti ponuja več kot le brezplačen osebni račun
Naslednji članekZakaj jesti kostanj?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.