Slovenci nimamo sanjskega moškega

Barbershop concept. Profile side portrait of attractive severe brutal red bearded young guy. He has a perfect hairstyle, modern stylish haircut
Foto: Deagreez iz iStock

Na Pop TV se je začela oddaja Sanjski moški, ki pa prinaša zaplet že v imenu. Tekmovanje oziroma oddaja se imenuje Sanjski moški Hrvaške. Ali to pomeni, da Slovenci nimamo za svojega sanjskega moškega?

Vsak šov je brez kontroverznosti

No o temu lahko le sanjamo, saj ima vsak resničnostni šov svoje nasprotnike in navijače. Za razliko od ostalih pa ta skače v zelje marsikateri študiji o monogamnosti in sanjskem razmerju. Nekaj več kot 20 punc se bori, tepe in prepira za naklonjenost enega moškega. Zdi se mi, da to ni ravno lep začetek razmerja, če se tvoj moški pred tabo poljublja še s peterico drugih. No seveda pa se bodo morda taka mnenja dvigovala na plano, ko bo nastopila Sanjska ženska. Hrvaške, Slovenije ali Nove Zelandije je sicer nepomembno.

Pretep mnenj

Želim vam lep ogled šova in prijetno prepiranje v comment sectionih, kot smo to vajeni pri raznih Kmetijah, Barih in Big brotherjih.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPametni nakupovalni vozički
Naslednji članekAvstralija ni Notre Dame
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

2 KOMENTARJI

  1. Hvala za komentar Dejan. Vsekakor smo jih veseli, še posebej od znanih glasov.

    Žiga je naš kolumenski komentator in je želel s tem člankom poudarit neumnost in nesmiselnost teh reality showov, kar je odrazil s takšnim stilom članka: click-baity in brez konkretne vsebine, kot sama oddaja. ? Bomo poskrbeli, da bo drugič ta ironija še bolj očitna in članek bolj poln vsaj hudomušne vsebine. ?

  2. A me slucajno jebete? Temu vi recete clanek, ne sam to se nekdo se je podpisal pod njega. 153 besed in en gif pa je to ze kar vredno objave.
    Tud po prebranem “clanku” niti ne vem kaj je zelel avtor s tem povedat, da pri nas vrtijo hrvaski sov, kar je valda ful presenetljivo ker nima veliko ljudi veze s hrvasko, al kaj je poanta? V koncni fazi smo tud mi ze mel ta sov s slovenskimi udelezenci. Kaj je torej sploh bistvo clanka? A sov Slovenija ima talent potem pomeni da nobena druga drzava nima talenta?
    Mogoce bi moral bit minimalni standard za novinarja kaj vec kot samo pravopis, ker tole so smeti ne pa clanek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.