THP Ljubljana

V Tehnološkem Parku v Ljubljani se 16. novembra začnejo Dnevi Podjetništva. Če vas zanima podjetništvo ali pa mogoče želite odpreti svoje podjetje je to pravo za vas. Najdete lahko odgovore na marsikatero vprašanje in se seznanite z novostmi na področju podjetništva.

Organizirata jih DATA d.o.o. in Tehnološki Park v Ljubljani. Med 16. in 18. novembrom bodo potekale različne delavnice in predavanja. Udeležba je brezplačna. Predavanja potekajo v konferenčni dvorani v Tehnološkega parka Ljubljana ( Tehnološki park 19 – stavba B).

Prvi dan bo namenjen podjetnikom začetnikom oziroma tistim, ki se za ustanovitev podjetja šele odločajo. Predstavili vam bodo praktične napotke pri začetku poslovanja. Drugi dan je namenjen mladim oziroma start-up podjetjem. Povedali vam bodo več o financah podjetja, osnovah industrijske lastnine ter o pasteh o snovanju zaščite blagovnih znamk. Zadnji dan je namenjen podjetjem v fazi rasti. Predstavili bodo načine uspešnega iskanja poslovnih partnerjev doma in v tujini. Prav tako pa bo beseda tekla o metodah preverjanja stopnje inovativnosti podjetja. Dogodek se bo zaključil z okroglo mizo o podjetništvu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.