5 idej za zabavo s prijatelji

Študenti nimamo neomejenega proračuna, zato se moramo velikokrat znajti na bolj skromen način. Nihče pa ne pravi, da skromnost ne more biti vizualno nepozabna avantura, ki si jo bomo zapomnili za vse čase. Zabava z nekaj prijatelji je lahko res čudovita zadeva tudi brez alkohola, glasne muske in plesanja. V toplini doma lahko priredite res krasno druženje, od katerega boste odnesli veliko več kot od petkovega večera zunaj. Poglej si pet najboljših idej za zabavo s prijatelji, ki jih lahko tudi kombiniraš med seboj.

Filmski večer

Klasika. Filmske franšize samo čakajo na to, da se predvajajo na velikem ekranu. Grozljivke oziroma horror night, kriminalke, komedije in še več filmov, vrednih ogleda, lahko najdeš na naši spletni strani. Še prej pa je treba poskrbeti za druge stvari, ki prispevajo k filmskemu večeru. Ambient, hrana, pijača, tople odeje, mir in pravi prijatelji. Izbiraj jih pametno.

Namizne igre

Spet bi se lahko vrteli okoli besede klasika, ki bi tu predstavljala igre Monopoly, poker in kartanje. Kaj pa druge igre? Razreševanje umora v stilu igre Clue, ampak v živo in brez dejanskega umora. Sestavljanje zgodbic s pomočjo ene karte. Take igre lahko najdeš v vsaki trgovini ali pa si jih preprosto izmisliš sam. Domišljija je najboljša igra, ki si jo lastiš.

Kuhanje

Ne glej butastih resničnostnih oddaj in šovov, ampak to raje stori sam. S prijatelji imejte tekmovanje v kuhanju, kjer boste pomerili svoje kuhinjske sposobnosti. Da pa vse ne bo tako naporno, boste to na koncu večera tudi pojedli. Zdaj pa ni več tako slabo, mar ne?

Kuhanje s prijatelji
Kuhanje s prijatelji

Pitje

Študentsko življenje gre velikokrat v roki z alkoholom. Najpomembnejše je, da ga je v zmernih dozah. Vsekakor lahko pitje združite z raznimi igrami, ki ponujajo ogromno možnosti hitrega in počasnega pitja. Eden od primerov je seveda beer-pong, ki ga poznamo čisto vsi. In kot vedno za nas skrbi minister za zdravje, ki pravi: »Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«

Pogovori pozno v noč

Bum! Najlepša noč je pred vami in ta ne vključuje nobenih igric, filmov, naporov in drugih stvari. Potrebujete le eden drugega in zmožnost komuniciranja. Pogovori pozno v noč so za vsakega posameznika nekaj najbolj katarzičnega, kar bo doživel v življenju. Edini nasvet za pogovore je ta, da so vedno boljši v manjših skupinah ali celo dvojicah.

Pozni pogovori
Pozni pogovori

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNova kriptovaluta $STOPELON
Naslednji članekOcena filma: Vojska živih mrtvecev
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.