5 najbolj arogantnih zvezdnikov na svetu

#5 Alec Baldwin

 

Ameriški igralec, producent, pisec in politični aktivist je že večkrat prišel navzkriž z zakonom. Znan je po burnih, agresivnih odzivih v vsakodnevnih situacijah, kot je napačno parkiranje, vožnja s kolesom v napačno smer, uporaba mobilne naprave na letalu. Kaznovan je bil za napad na fotografa, ki je fotografiral njegovo družino. Leta 2011 je zaradi Baldwina in njegove igrice na telefonu zamujalo letalo. V svoji karieri ima poleg številnih nagrad za svoje delo tudi nekaj aretacij.

#4 Kanye West

Ameriški raper in dizajner ter polovica medijsko izpostavljenega para Kimye. Nekateri njegovi videospoti so vulgarni in žaljivi (Touch the Sky). Zaradi napada na fotografa je opravljal 250 ur družbenokoristnega dela in obiskoval anger manegment svetovalca.

#3 Chris Brown

 

Ameriškega pevca, plesalca in igralca si je javnost najbolj zapomnila po fizičnem napadu na takratno dekle Rihanno, ki je bila zaradi hudih poškodb hospitalizirana. Za svoje nasilno vedenje je dobil pet let pogojne svobode, prav tako je moral opravljati ure družbenokoristnega dela in obiskovati svetovalca.

Udeležen je bil v večkratnih gostilniških pretepih, leta 2013 mu je sodnik zopet naložil družbenokoristno delo zaradi hit-and-run incidenta. Zaradi svoje kartoteke mu je prepovedan vstop na Novo Zelandijo, v Avstralijo in v Združeno Kraljestvo.

#2 Mariah Carey

Nekoč je izjavila: »For me, there’s different rules.« V svoji seriji (v stilu Keeping Up with the Kardashians) Mariah’s World se je pokazala kot diva z nemogočimi zahtevami. Velikokrat zamuja (po več ur) na svoje koncerte, navadno ni niti obveščena, v kateri državi nastopa. Znana je po svoji posesivnosti in ljubosumju do partnerja.

#1 Ellen DeGeneres

 

The Ellen DeGeneres Show je ameriško komičarko in igralko pognal med zvezde. Na televiziji vidimo vedno nasmejano Ellen, ki pomaga svojih gledalcem, jih obdaruje in jih zabava.

Vedno glasnejši so (nekdanji) zaposleni, ki so delali pod njeno taktirko, ki pa jo opisujejo kot arogantno in nedostopno ter izjemno zahtevno delodajalko. Ellen naj bi bila obsedena perfekcionistka. Njeno osebje jo opiše kot »Queen of Mean«. Posebej ignorira mlajše zaposlene, ki jo pozdravljajo na hodnikih. Od osebja pričakuje 24/7 razpoložljivost, obenem pa jih ne obvešča o podrobnostih, ki bi jih morali vedeti. Zaposleni so jo opisali kot osebo z velikimi nihanji razpoloženja: »Hot and cold. Jekyll and Hyde. Angels and demons.«

Prispevek je subjektivno mnenje avtorja in je napisan za razvedrilo ter na nikakeršen način ne diskreditira dela in dosežkov omenjenih artistov.

Prejšnji članekKuhanje za začetnike: kako pravilno skuhati riž
Naslednji članekSpace Force: Netflixova serija bo počasi doživela svoj vzlet

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.