5 najprijaznejših zvezdnikov, ki jih svet obožuje

Biti slaven pomeni tudi biti zgled množicam. Obstajajo zvezdniki, ki se naravnost požvižgajo na to, da jih mladi radi posnemajo in se obnašajo neprimerno, včasih celo prostaško ali gangstersko.

Po drugi strani obstaja nekaj zvezdnikov, ki se zavedajo svojega vpliva na mlade ljudi in s svojo prijaznostjo pomagajo sooblikovati prijaznejšo družbo.

Kdo so zvezniki, ki jih množice občudujejo zaradi njihove down-to-earth mentalitete?

#5 Jim Carrey

Jim je v devetdesetih postal simbol sodobne komike. Za razliko od mnogih zvezdnikov komičnih serij, je Carrey duhovit in vedno nasmejan tudi izven filmskih snemanj. Svoje oboževalce rad nasmeji s svojim značilnim pačenjem in uživa v zabavanju množic.

Koliko njegovih filmov si si že ogledal?

#4 Benedict Cumberbatch

Slavni Sherlock se rad pogovori in fotografira s svojimi fani. Znan je po svoji dobri volji in večnemu nasmehu.

#3 Daniel Radcliffe

Igralec, ki je zaslovel s svojo vlogo Harry Potterja že v rani mladosti, je vedno ostal preprost in prijazen človek. Ljudje, ki so ga že srečali, pravijo, da se je z njim zelo lahko pogovarjati, da je umirjen in uglajen.

 

#2 Kobe Bryant

Od letos žal pokojni košarkarski zvezdnik Kobe je bil znan po svoji predanosti športu, ki jo je rad prenašal na mlade ljudi. Svoje oboževalce je spodbujal, da verjamejo vase in se udejstvujejo v košarki. Svojim fanom je rad razdajal podpisane drese, žoge, s katerimi je igral in druge predmete. Veliko mladih je ravno zaradi Kobeja začelo verjeti v svoje sposobnosti.

#1 Angelina Jolie

Ameriška megazvezdnica je znana po svojem humanitarnem delu. Na snemanju filma Lara Croft – Tomb Raider v Kambodži se je lepotica prvič iz oči v oči srečala s hudo revščino. Od takrat pomaga revnim, donira velike vsote, sodeluje z organizacijo UNHCR. Je prejemnica nagrade Citizen of the World Award. Še posebej se posveča beguncem in revnim otrokom tretjega sveta ter otrokom s hudimi boleznimi, ki jih obiskuje in se z njimi pogovarja.

Preberi tudi prispevek 5 najbolj arogantnih zvezdnikov na svetu. Kakšna nasprotja!

Prejšnji članekObsodba na smrt prek Zooma
Naslednji članekPeta italijanska mafija

2 KOMENTARJI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.