Ali bo postala razširjena resničnost (AR) trend na področju nakupa pohištva?

Pisarna

Ob vsej spletni ponudbi si je težko predstavljati, kako bo naše pohištvo izgledalo v našem domu. Ni druge rešitve, kot da jo kupimo in jo nato vrnemo, če nam ni všeč. Mar res ni druge rešitve? Zakaj bi si delali še dodatne preglavice z ogledi pohištva, če to lahko storimo s pomočjo razširjene resničnosti? Nakup pohištva še nikoli ni bil tako enostaven.

Razširjena resničnost pri nakupu pohištva

Z razširjeno resničnostjo (AR) si je mogoče ogledati, kako bi pohištvo izgledalo v našem prostoru in to preprosto z uporabo kamere na telefonu.

Če želiš pred nakupom izvedeti, kako izgleda pohištvo na tvojem delovnem mestu ali kako ta pisarniški stol izgleda s tvojo obstoječo notranjostjo in ali ta regal ustreza prostoru, ki ga imaš na voljo, preprosto klikni na simbol AR poleg izdelka, ki te zanima, in sledi navodilom. Ta inovativna tehnologija ti bo olajšala popolno izbiro za tvoj prostor.

Nakup pohištva z AR pri podjetju z dolgoletno tradicijo

Skupina AJ že več kot 45 let uspešno pomaga podjetjem izboljšati njihove delovne prostore in je v Sloveniji začela trgovati preko podjetja Prosigma že leta 1998. Njihov koncept je bil enak že od samega začetka: ponuditi prave izdelke po pravih cenah in s hitro dostavo za vse potrebe tvojega delovnega mesta. Njihovo pohištvo, oprema in notranje rešitve so zasnovane tako, da naredijo delo bolj zabavno, ne glede na to, ali potrebuješ pripravljen izdelek, ki ti ga pošljejo, ali projektno rešitev, prilagojeno tvojemu prostoru. Ponujajo več kot 20.000 izdelkov za pisarne, skladišča, industrijske objekte, šole in drugo, vsi pa so zlahka dostopni preko spletne strani.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekKakšen prenosnik naj kupim za novo šolsko leto?
Naslednji članek8 prednosti popoldanskega počitka
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.