Kdaj bom prejel povračilo denarja za svojo neizkoriščeno IJPP vozovnico?

Ministrstvo za infrastrukturo je podpisalo sklep, s katerim se imetnikom mesečnih, polletnih in letnih vozovnic IJPP avtomatično podaljša veljavnost. Do odločitve so prišli zaradi neobratovanja javnega potniškega prometa.

Zaradi epidemije novega koronavirusa je letos od 16. marca dalje javni potniški promet obratoval pomanjkljivo ali pa sploh ni. Po neštetih vprašanjih potnikov, je minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec podpisal sklep, na podlagi katerega se je podaljšala veljavnost vozovnic. Imetnikom polletnih in letnih vozovnic se je tako veljavnost podaljšala najmanj za čas, ko javni promet ni obratoval, kdor pa ni mogel izkoristiti mesečne vozovnice, se mu je le ta podaljšala za število dni do konca veljavnosti marčevske vozovnice, katere koriščenje jim je bilo onemogočeno.

Če dobroimetja na kartici nisi izkoristil, boš lahko od 16. novembra 2020 dobil izplačilo celotnih sredstev dobroimetja. Za izplačilo dobroimetja se torej lahko od 16. novembra 2020 zglasiš na prodajnih mestih prevoznikov.

VIRgov.si
Prejšnji članekBodo Zgodbe iz kostanjevih gozdov Sloveniji prinesle prvega oskarja?
Naslednji članekNoč čarovnic: globalno-komercialni uspeh

2 KOMENTARJI

    • Haha optimist ? DARS bo kvečjemu rekel, da so zaradi korone prodali premalo vinjet in jih bodo zato drugo leto podražili (joke seveda).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.