Na Gerbičevi na voljo bivalne enote za mlade

Stanovanjski sklad Republike Slovenije je na lokaciji Gerbičeva ulica v Ljubljani zaključil z gradnjo objekta Skupnost za mlade – Gerbičeva. V njem je na voljo 109 bivalnih enot petih različnih tipov glede na velikost oziroma število ležišč.

Skupaj je na voljo kar 171 postelj. Z najemom bivalne enote oziroma postelje pa je mladim na voljo tudi souporaba skupnih prostorov skupnosti: skupne kuhinje in jedilnice, co-working prostora, sejne sobe in spalnice.

Bivalne enote so namenjene mladim med 18. in dopolnjenim 29. letom starosti. Prednost imajo ranljive mlade osebe, mlade osebe, ki prvič rešujejo stanovanjsko vprašanje in ostale mlade osebe. Sklad bo bivalne enote oziroma postelje oddajal sproti, in sicer po pogojih iz razpisa.

Dvorišče med stanovanjskima stavbama
Foto: 24 ur

Na voljo so bivalne enote za 1 osebo, za 2 osebi in za tri osebe. Prav tako pa je možno najeti bivalno enoto za eno in dve osebi, ki sta gibalno ovirani. Rok oddaje vlog je do 12. 7. 2021, zato pohiti in se prijavi, če si želiš zagotoviti svoje mesto.

Celotno razpisno dokumentacijo si lahko prebereš tukaj, prav tako si lahko prebereš o splošnih najemnih pogojih in preveriš najemno pogodbo. V primeru vprašanj lahko pišeš na elektronski naslov ssrsinfo@ssrs.si.

Urednica revije Študent

Prejšnji članekAkisi, punčka, ki nas nasmeji
Naslednji članekHladno stiskana hrana za tvojega najboljšega prijatelja!

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.