Hladno stiskana hrana za tvojega najboljšega prijatelja!

S čim hraniš svojega psa? Z briketi ali mokro hrano in občasnimi prigrizki? Pa veš, kaj je v tej hrani? Hrana za hišne ljubljenčke je pogosto narejena iz slabših materialov, zato moraš izbrati le najboljšo. Taka je hladno stiskana hrana Kudo, ki jo delajo v družinskem podjetju. Narejena je brez krompirja, v njej najdeš samo meso, zelenjavo in zelišča. Ravnajo se namreč po principu, da moramo s prebavnim sistemom ravnati tako, kot bi in je ravnala narava že tisočletja.

Ohranjena hranila

Posebnost hladno stiskane hrane Kudo je, da ohrani večino bistvenih hranil zaradi nizke temperaturne obdelave. To zagotavlja boljše prehranjevanje, prebavo in absorpcijo hranil. Izbirajo samo sestavine nadzorovanega izvora in vrhunske kakovosti, od zaupanja vrednih kmetov z bogate podonavske regije.

Dve stekleni posodi z različnimi briketi

Prednosti hladno stiskane hrane za pse

V ospredju je trajnost, saj si podjetje prizadeva za dolgoročno vizijo. Sestavine iz bližnjih kmetij omogočajo manjše izpuste CO2. Postopek hladnega stiskanja porabi veliko manj energije kot postopek iztiskanja. Poudarjajo naravo in potrpljenje, ki je ključno za njen tempo. Potrebnih je bilo kar nekaj receptov, da je nastala unikatna pasja hrana Kudo.

Verjamejo tudi v prijateljski odnos s hišnimi ljubljenčki, zato so strogo proti nasilnemu ravnanju in zadrževanju živali v kletkah za testiranje hrane. Živali jedo samo končne izdelke in so v prijaznih prostorih, kjer lahko tečejo in se igrajo. Dolgoročna zaveza Kudo je, da živali prejmejo ljubezen in skrb, ki si jo zaslužijo.

Pet vreč hladno stiskane hrane za pse

Prava hrana za tvojega psa

Če si do zdaj svojemu psu privoščil le najcenejšo hrano, ki jo najdeš na trgovinskih policah, se ustavi in premisli. Pes je tvoj prijatelj in z njim moramo ravnati tako, kot bi ravnali s človeškim prijateljem. Bi tudi njemu postregel s hrano, ki že na pogled ni dobrega okusa? Svojemu najboljšemu prijatelju privošči le najboljše in mu ponudi hladno stiskano hrano Kudo. Zagotovo ti bo hvaležen.

Kudo Coldpressed Dog Food

Urednica revije Študent

Prejšnji članekNa Gerbičevi na voljo bivalne enote za mlade
Naslednji članekNajvečje pomanjkanje kadrov v zadnjih 15 letih

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.