Nasvidenje 2018, pozdravljeno leto 2019

Pa smo dočakali konec leta 2018. Bilo je napolnjeno s trenutki sreče in žalosti, dilemami in rešitvami, soncem in dežjem. A dosegli smo leto 2019. Mogoče bomo to leto odkrili rešitev globalnega segrevanja, mogoče bomo pozdravili raka ali pa bomo dosegli popoln mir na svetu. Mogoče pa bomo  privabili  nasmeh na obraze tistih, ki so nam najbližje.

2019!!!

Prihodnost je lahko svetla in z novim letom lahko prav ti pomagaš pri tem. Bodimo prijazni do neznancev, odprimo meje razuma, začutimo sočloveka in ne širimo sovraštva. Namesto da se zaoblubljaš, da boš v tem letu shujšal, dobil boljšo službo ali odpotoval na želene tropične otoke, se zaobljubi, da boš prijaznejša, boljša in močnejša oseba. Skupaj lahko leto 2019 spremenimo v leto v katerem ne bo dilem, dežja in žalosti.

S strani ekipe portala Student.si bi se rad zahvalil vsem, ki ste brali naše članke, sodelovali v naših nagradnih igrah in nam pomagali, da se izboljšujemo kot spletna stran za študente in ostale mlade. Hvala vam in želimo vam srečo v letu 2019.

Srečno!!!

 

Prejšnji članekKaj za novo leto dogaja po svetu?
Naslednji članekNovoletna zaobljuba: začel bom varčevati!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.