Partis je nazaj! Tokrat v pravi in prenovljeni obliki

A business target is a bullseye. The dart is a chance, and the dartboard is the objective and goal. As a concept, each of these offer a difficulty in company marketing.
Foto: Umnat Seebuaphan iz iStock

Partis je po več mesecih odsotnosti končno nazaj v svoji polni obliki. Prenovljena stran, ki že ob prijavi pričara čisto novo podobo in veselje. Partis je sicer zaživel že včeraj in se odlično spopadel z več kot pol milijona povezav, saj je zdaj boljši, hitrejši in večji. Ustvarjalci obljubljajo, da bo stran še nekoliko nadgrajena, saj ima stran še nekaj manjših napak. Končno pa lahko rečemo, da je Partis spet nazaj.

Partis se vrača po osmih mesecih

Partis je zaživel v svoji novi beta različici. Kot so zapisali ustvarjalci Partisa kar v sporočilu dobrodošlice: »Res je trajalo dolgo, da je portal prišel nazaj. Zakaj? Ker stvari niso šle po planu kot bi lahko, npr. da smo testirali novo grafično podobo portala, ki se žal ni obnesla. Ali pa, da smo stestirali vse odprtokodne opcije portala, ki tudi niso delovale, sledilniki so se sesuvali in smo jih na novo spisali in podobno. Veseli smo, da ste kljub vsemu ostali naši zvesti uporabniki. HVALA.«

Sporočajo, da so vsem uporabnikom dodelili 500 gigabajtov uploada. Obenem pa so odstranili tudi vse bane in opozorila. Ob vseh težkih mesecih odsotnosti so zdaj nazaj in v polnem zagonu. Slovenija pa je končno spet dobila stari novi Partis.

Požar podatkovenga centra, ki je ustavil Partis

Spomnimo se na 11. marec, ko je zagorel podatkovni center, ki je povzročil padec Partisa in drugih spletnih strani po Sloveniji in Evropi. Takrat smo zapisali: »V sredo zjutraj so se Slovenci prebudili v manjši kaos, saj nekatere priljubljene spletne strani niso bile dostopne. Najbolj izstopajoče med njimi prav Študent in Partis. Razlog? Požar podatkovnega centra v Franciji, kjer se nahajajo strežniki. V izjavi za javnost so razložili, da se je s požarom borilo kar 100 gasilcev in 43 gasilnih vozil. OHV je največji podatkovni center v Evropi in tretji največji na svetu.«

Partis je zdaj po točno osmih mesecih nazaj v svoji polni obliki. Končno!

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekBrez truda lahko pomagaš iskati zdravilo covida-19
Naslednji članekPošta Slovenije uvedla pomembne spremembe
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.