Sanjski bazen, a le na prvi pogled

Pred nekaj dnevi je v javnost prišla novica, da bodo na vrhu ene izmed stavb v Londonu zgradili 360-stopinjski »infinity« bazen. Ideja, ki je na prvi pogled izjemno inovativna in zanimiva, pa je na družbenih omrežjih naletela na veliko število kritik.

Bazen naj bi imel kar nekaj velikih pomanjkljivosti, zato so nekateri uporabniki Twitterja že napovedali, da nove londonske pridobitve ne bodo nikoli obiskali. Padlo je tudi lepo število šal na račun nesmiselnosti projekta.

Veliko ljudi je opazilo, da se v bazen praktično ne da vstopiti, saj nikjer ni stopnic, ki bi vodile vanj. Odgovorni so razložili, da je vstop mogoč skozi vrata, ki se nahajajo v notranjosti bazena in delujejo po principu podmornice.

Uganka za javnost je tudi, kako je mogoče, da voda ne bo šla čez rob in zmočila nič hudega sluteče pešce, ki se bodo nahajali pod 55-nadstropno stavbo. Po besedah oblikovalcev bazena ima stavba odličen upravljalski sistem, ki bo poskrbel, da se tovrstne nevšečnosti ne bodo dogajale.

Precej prahu je dvignila informacija, da bo imel bazen prozorno dno, kar pomeni, da bodo imeli ljudje v spodnjem nadstropju razgled na zadnjice kopalcev in kopalk. Odgovorni pri projektu so morali to odločitev zelo zagovarjati.

Prejšnji članekTo so navade srečnih in zdravih ljudi!
Naslednji članekSeverina uživa v rekordnem regionalnem uspehu s svojim prvim Viberjevim paketom nalepk!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.