četrtek, 24 septembra, 2020
Doma Izpostavljeno Novice partnerjev Severina uživa v rekordnem regionalnem uspehu s svojim prvim Viberjevim paketom...

Severina uživa v rekordnem regionalnem uspehu s svojim prvim Viberjevim paketom nalepk!

V zgolj enem samem mesecu dni po predstavitvi prvega paketa Severininih Viberjevih nalepk – Viber je najbolj priljubljena aplikacija za sporočanje v naši regiji – so uporabniki aplikacije Severinine nalepke prenesli več kot 300.000-krat, kar je trenutni regionalni rekord leta 2019.

Uporabniki Viberja so si v zadnjih tednih izmenjali Severinine nalepke več kot 1,65 milijonkrat,  kar je prispevalo k temu, da so je njeni Viberjevi skupnost pridružili številni oboževalci. Severinina skupnost ima trenutno že  več kot 173.000 članov in je ena najbolj aktivnih skupnosti v regiji.

Prenesite Viberjeve nalepke Severina TUKAJ

Pridružite se skupnosti Viber Severina  TUKAJ

»Hvala, dragi moji! Zelo sem hvaležna za vso vašo naklonjenost in strast, ki mi jo kažete že celo kariero, predvsem pa sem navdušena, da ste že tolikokrat delili moje Viber nalepke v naši Viberjevi skupnosti.  Ko deliš ljubezen – jo dobiš nazaj in preprosto obožujem dejstvo, da smo si tako blizu,« je Severina komentirala ta neverjeten uspeh.

Severina Viber stiker Nedostaješ mi

Severina Viber stiker Laku nočSeverinine nalepke so bile predstavljene sredi maja  skupaj z njenim novim albumom in takoj vzbudile ogromno zanimanje po celotni regiji. Najbolj priljubljena nalepka je Nedostaješ mi, ki so jo uporabniki Viberja delili 135.970-krat, sledi Ja sam devojka sa sela s 124.246 delitvami in Laku noč s 109.820 objavami, medtem, ko je Viberjeva anketa v njeni skupnosti pokazala, da je Popila najljubša pesem oboževalcev z njenega novega albuma. Pesem je dobila kar 5.500 glasov, druga naj bolj popularna pesem pa je Mrtav bez mene, ki je dobila več kot 4.800 glasov v skupnosti. V Viberjevi skupnosti Severina lahko najdete tudi ekskluzivne fotografije, video posnetke in tekste, posodobitve datumov in lokacij njenih koncertov, obenem pa tudi povabilo k podpori različnim dobrodelnim organizacijam, ki jih podpira znana pevka.

»Glede na to, da je Severina v naši regiji ena najbolj znanih zvezdnic, smo pričakovali, da bodo tako njene Viber nalepke kot tudi njena Viber skupnost dosegla velik uspeh pri naših uporabnikih, a njihov odziv je presegel vsa naša pričakovanja. Očitno je, da se je njen ekspresiven, dinamičen in privlačen nastop na Viberju razlegal naokoli in se dotaknil njenih številnih privržencev, kar je najboljši dokaz našega skupnega dosežka. Prepričani smo, da se bo to sodelovanje v prihodnosti še razširilo in okrepilo z uporabo vseh uporabniku prijaznih in interaktivnih funkcij platforme Viber ter, da  bomo s tem zagotovili splošno zadovoljstvo Severini in njenim oboževalcem,« je povedala Daniela Ivanova, direktorica za razvoj poslovanja pri Rakuten Viber za Centralno in Vzhodno Evropo.

Severinine Viber nalepke so za brezplačen prenos še dva meseca na voljo na Viber Sticker Marketu, s prijatelji pa si jih boste lahko izmenjavali tudi po koncu tega obdobja.

Bodi prvi in oceni prispevek: 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,206FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,679FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Odkritje plina na Veneri bi lahko bilo najpomembnejše doslej

Prejšnji teden so znanstveniki naznanili odkritje plina fosfin v ozračju Venere. Upravitelj ameriške vesoljske agencije Nasa Jim Bridenstine je odkritje označil za najpomembnejše odkritje...

☑️ KVIZ: Katera sladica je idealna zate?

Nekateri s(m)o za sladko! Sladica je pika na i vsakega poštenega obroka. Okusi so različni, zato hitro reši zabaven kviz in ugotovi, katera sladica...

FF odpira svoja vrata: Kako, zakaj in kje se naučiti tujega jezika

Poznavanje jezikov je močno orožje vsakega življenjepisa in nam omogoča olajšano komunikacijo z ljudmi po vsem svetu. Tuji jeziki postajajo simbol izobraženosti in razgledanosti,...

Ruth Bader Ginsburg: 10 dejstev o izjemni ženski

18. septembra je preminula Ruth Bader Ginsburg, ameriška vrhovna sodnica. Bila je velika borka za državljanske pravice, s svojimi ostrimi argumenti pa si je...